Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Educació i Sanitat insten a usar la mascareta als col·legis davant símptomes menors per a evitar virus respiratoris

   Remeten una circular en la qual recomanen la vacunació enfront de grip i SARS-Cov2 al personal i mantindre la ventilació natural

   La Generalitat ha remès una circular als centres educatius de la Comunitat amb les recomanacions per a evitar la transmissió de virus respiratoris a les aules. Entre altres mesures, l'administració insta a usar la mascarilla davant l'aparició de símptomes menors i a no acudir a classe si detecten altres indicis de malaltia.

   En l'actual context sanitari, la Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació i la Conselleria de Sanitat han realitzat una sèrie de recomanacions als centres educatius no universitaris que tenen l'objectiu d'evitar la transmissió de virus respiratoris en les aules després de les vacacions nadalenques, assenyalen en un comunicat.

   Davant la situació epidemiològica actual i l'increment de casos de grip i d'infeccions respiratòries agudes (IRA), tots dos departaments del govern valencià recorden als centres escolars la importància de reforçar les mesures preventives en els entorns educatius per a disminuir, en la major mesura possible, la transmissió i la incidència de virus respiratoris.

   En aquest sentit, es recomana que se seguisquen algunes mesures de prevenció com la vacunació enfront de la grip i SARS-Cov2 a tot el personal docent i auxiliar de l'entorn educatiu i que mantinga contacte amb l'alumnat.

   Davant símptomes menors de malaltia respiratòria aguda --com a tos, esternuts o mucosidad nasal-- és recomanable la utilització de mascarilla en alumnes, professors i personal auxiliar. Si es tenen altres símptomes com a febra per damunt dels 38 graus, malestar general i/o dificultat respiratòria es recomana no assistir al centre educatiu.

HIGIENE DE MANS

   A més, en la circular s'insisteix en la importància de la higiene de mans mitjançant un llavat de forma freqüent amb aigua i sabó o amb solució hidroalcohólica, així com evitar tocar-se el nas, els ulls, la boca o la mascareta.

   Finalment, s'ha recomanat als centres educatius que ventilen de forma natural les aules i àrees d'alta interacció social, mantenint una temperatura adequada.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal