Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Diana Morant destaca la seva capacitat per liderar la renovació del PSPV amb una visió progressista

La ministra de Ciència, Innovació i Universitats, Diana Morant, ha afirmat que es veu "capacitada sempre per ajudar des d'on es decidisca" en el procés de renovació del PSPV-PSOE i ha insistit en la necessitat que el partit estiga "preparat" per a ser "alternativa de govern" a la Comunitat Valenciana.

Així s'ha manifestat la ministra, en resposta als mitjans aquest dijous a València, on participa en la cerimònia d'obertura de València Capital Verda Europea 2024, sobre si es presentarà a les primàries per a succeir a Ximo Puig al capdavant dels socialistes valencians.

"El que vull és el millor per al meu partit, perquè estiga preparat per a omplir aqueix esperit progressista que hi ha a la Comunitat Valenciana i ser alternativa de govern com sempre volem ser el Partit Socialista", ha expressat.

Sobre aquest assumpte, ha assenyalat que el PSPV "ara mateix està en procés de renovació" i ha especificat que "encara no s'han obert els terminis per a la presentació de candidatures".

No obstant això, ha assegurat que, "clar que sí", ella estarà "per ajudar" al partit i, en aquest sentit, ha valorat el seu paper com a ministra del Govern d'Espanya, antiga alcaldessa de Gandia (València) i també com a militant socialista a la Comunitat Valenciana.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal