Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Cultura obre el termini per a cobrir les direccions adjuntes d'Arts Escèniques, Audiovisual i Música de l'IVC

 

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport ha obert el termini per a presentar sol·licituds per a cobrir les direccions adjuntes d'Arts Escèniques, Audiovisual i Música de l'Institut Valencià de Cultura (IVC).

Els candidats han de complir els següents requisits:

* Estar en possessió d'una titulació universitària de grau o equivalent.

* Ser nacionals d'un país membre de la Unió Europea o, en cas de no ser-ho, obtenir la residència legal a Espanya.

* Acreditar experiència en nivells de responsabilitat en l'àmbit cultural.

A més, es valorarà com a mèrits:

* El coneixement d'altres idiomes oficials de la UE, així com del valencià.

* La capacitat de lideratge.

* La capacitat de comunicació i negociació.

* La capacitat de planificació, determinació de prioritats, presa de decisions i solució de conflictes.

* La capacitat de representar a l'IVC.

Les sol·licituds es podran presentar a partir d'aquest dissabte 6 de gener i fins al proper 16 de gener, a la seu electrònica de l'IVC.

El Consell de Direcció de l'IVC va acordar el passat 23 d'octubre el cessament dels titulars de les tres direccions adjuntes, que tindrà efectes en la data del dia anterior al del nomenament de les noves persones que ocupen aquests càrrecs.

L'IVC és una entitat de dret públic, adscrita a la Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, que té com a finalitat el desenvolupament i l'execució de la política cultural de la Generalitat.

  

PROJECTE

   D'igual manera, hauran d'adjuntar un projecte per a la direcció adjunta a la qual opten i que desenvolupe, entre altres aspectes, els objectius proposats; les seues línies d'actuació; la programació d'activitats; la col·laboració i difusió de les arts escèniques, de l'audiovisual i cinematografia o de la música i cultura popular valenciana amb els sectors educatius, econòmics i socials.

   El projecte, arreplegat en un màxim vint pàgines en tipografia Arial 12, també ha de plantejar la coordinació amb la resta del sector públic cultural i el foment de la investigació, la creació i la formació artístiques, així com totes aquelles qüestions que es consideren oportunes en relació amb el lloc a exercir.

   Els criteris específics de selecció, participació, procediment de valoració i elecció de candidats i altres aspectes detallats de la convocatòria poden consultar en el DOGV.

   El Consell de Direcció de l'IVC va acordar el passat 23 d'octubre el cessament dels titulars de les tres direccions adjuntes, que tindrà efectes en la data del dia anterior al del nomenament de les noves persones que ocupen aquests càrrecs.

   L'IVC és una entitat de dret públic, adscrita a la Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, que té com finalitat el desenvolupament i l'execució de la política cultural de la Generalitat quant al coneixement, tutela, foment, recuperació, conservació, restauració, estudi, investigació, promoció i difusió de les arts escèniques, musicals, i plàstiques en totes les seues varietats i els museus en particular.

   L'entitat assumeix també les polítiques culturals relacionades amb el patrimoni sonor, audiovisual i de la cinematografia, així com de la documentació específica que hagen anat generant aquestes arts al llarg dels segles i, en general, de tots els béns culturals integrants del patrimoni cultural, donant rellevància al valencià, amb especial dedicació a la recuperació conservació, restauració, catalogació i difusió del patrimoni artístic en aquestes matèries.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal