Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Creixement Sostenible en les Afiliacions a la Seguretat Social a Riba-roja de Túria Durant el 2023

 Les afiliacions a la Seguretat Social a Riba-roja de Túria han experimentat un notable increment durant l'any 2023, segons les xifres publicades pel Ministeri d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions. Al tancament de l'exercici, el total d'afiliacions ha ascendit a 19.828 persones, reflectint un creixement del 6,3% respecte a l'inici de l'any.

Durant aquest període, les dades revelen un augment consistent en els diferents règims existents a la localitat. En el règim general, les afiliacions han passat de 16.648 a 17.806 entre gener i desembre. Els empleats de la llar han registrat una lleu disminució, passant de 105 a 104 afiliacions. Pel que fa als autònoms, el règim s'ha consolidat, augmentant de 1.807 a 1.810 durant el 2023, amb un increment especial des d'agost.

Un aspecte destacat és l'increment del règim agrari, amb un pas de 95 persones afiliades a les 107 al desembre. Aquesta evolució ha estat una constant en l'última dècada, amb un impressionant creixement del 60% en les afiliacions a la Seguretat Social des de 2013.

Pel que fa a la desocupació, Riba-roja de Túria ha experimentat una reducció de 74 persones sense ocupació entre gener i desembre de 2023. Les xifres de contractació laboral total han estat de 14.641 durant l'any passat.

L'alcalde de la localitat, Robert Raga, ha subratllat la positiva evolució en termes de creació d'ocupació i afiliacions a la Seguretat Social durant el 2023. Tot i factors econòmics com l'increment de la inflació o la inestabilitat global, l'alcalde destaca la continuïtat en les polítiques de suport des de l'ajuntament per fomentar la creació de llocs de treball i el creixement econòmic amb les condicions internacionals totes en contra.

     



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal