Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Creixement Notable: Augment del 22% en el Nombre de Viatgers del Servei Municipal d'Autobusos de Riba-roja durant el 2023

 L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha publicat les últimes dades sobre l'ús dels seus serveis d'autobús municipal, destacant un increment del 22% en el nombre de viatgers durant l'any 2023. Més de 313.800 persones han utilitzat els serveis "Connecta Metro Nucli urbà i Urbanitzacions" i "Arribabús" que connecten diferents àrees del municipi.

Durant l'any passat, el servici "Connecta Metro" va registrar 286.299 viatgers, amb parades estratègiques a zones com el polígon Entrevies i diverses urbanitzacions. Malgrat l'anul·lació temporal de la parada Trinquet, el nombre d'usuaris no va disminuir. Els horaris flexibles, de dilluns a dissabte, i la connexió directa amb la capital valenciana van contribuir a aquest augment.

D'altra banda, el servei "Arribabús" va facilitar el desplaçament del nucli urbà de Riba-roja de Túria als polígons industrials, beneficiant més de 27.500 treballadors. A més, aquest servei va millorar la connexió amb altres localitats com Loriguilla, facilitant als estudiants l'accés a l'institut de secundària i als usuaris de diverses instal·lacions com la piscina coberta de La Malllà i el Conservatori de Música i Dansa.

L'ús del transport públic va mostrar pics durant el darrer quadrimestre del 2023, amb 26.372 viatgers a setembre, 29.292 a octubre, 36.048 a novembre i 26.764 a desembre. L'alcalde, Robert Raga, va destacar l'èxit d'aquest creixement, subratllant la importància del transport públic i el seu paper en la mobilitat sostenible.

Raga va assenyalar que, gràcies als fons europeus Next Generation, es millorarà la flota amb un autobús elèctric i la instal·lació d'un punt de recàrrega. També es preveu posar en marxa un sistema de lloguer de bicicletes elèctriques i implantar el transport a demanda per a zones menys poblades. Durant l'any passat, es van oferir serveis gratuïts en ocasions especials com Falles, Nadal i altres festivitats.

Aquesta iniciativa reafirma l'aposta de l'Ajuntament per millorar la mobilitat, contribuint al desenvolupament sostenible i oferint més opcions als ciutadans.

 


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal