Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Casas Bajas: Èxit en el Segon Encontre d'enduro MTB Amb Més de 100 ciclistes

 Casas Bajas uneix esport, natura i turisme en el seu segon esdeveniment d'Enduro MTB

Més de 100 ciclistes van acudir al Racó d'Ademús procedents de diferents punts d'Espanya: Madrid, Burgos, Catalunya i de tota la Comunitat Valenciana.

La localitat valenciana de Casas Bajas, en el Racó d'Ademús, va ser l'escenari este cap de setmana d'un encontre d'aficionats i professionals de l'Enduro MTB, una cita a la qual van assistir més d'un centenar de ciclistes que van posar el color i l'esforç a les sendes naturals del municipi situat en la reserva de la biosfera del Alt Turia.

Els ciclistes, procedents de diferents punts d'Espanya com Madrid, Burgos, Catalunya i de tota la Comunitat Valenciana, van completar les dues rutes organitzades per l'associació local 'Enduro Territori Hostil': la primera el dissabte al matí i una altra el diumenge, amb una programació afegida el dissabte a la tarda amb música en directe, tant de la batucada com de tres grups locals de rock.

Potencial esportiu i turístic

"Estem molt contents de l'acollida que ha tingut esta segona trobada popular", destaca l'alcaldessa del municipi, Pablo Escribano, "amb un creixement significatiu respecte a la de l'any passat, el que ens fa veure que estem en la línia correcta d'apostar per la realització d'esdeveniments esportius d'este tipus en un entorn inigualable per a la pràctica d'estes modalitats esportives."

"La prova d'això no és només l'alta participació sinó també la presència de campions i campiones d'Espanya fins i tot que trien el nostre municipi per entrenar i preparar la seua temporada oficial."

A més, l'esdeveniment s'ha mostrat com un element dinamitzador del turisme rural, amb la concentració de més de 20 autocaravanes i penjant el cartell de 'complet' en allotjaments de localitats properes, oferint un complement afegit en el calendari en un mes com gener per als comerços, restaurants, etc.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal