Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bielsa presenta el seu equip de treball i el seu programa per a liderar el PSPV

Carlos Fernández Bielsa, actual alcalde de Mislata i líder del PSPV a la província de València, sembla que ja s'ha disposat a presentar-se i ha triat els noms de les persones que li acompanyaran en el seu projecte per a renovar, modernitzar i impulsar el PSPV, davant la pròxima celebració del congrés extraordinari del partit.

Entre els possibles aspirants a succeir-li, a més de Bielsa, es troben la ministra de Ciència, Diana Morant, i el secretari general del PSPV a la província d'Alacant, Alejandro Soler.

L'equip de treball de Bielsa sembla que estarà format per huit persones procedents de les tres províncies valencianes i una representant de Joventuts Socialistes. Segons ha explicat el mateix Bielsa, es tracta d'un grup "plural, divers i cohesionat" que reflecteix la realitat del PSPV i que té com a objectiu "recuperar la il·lusió i la confiança de la militància i de la ciutadania".

El programa polític que elaborarà aquest equip serà "obert i participatiu", basat en la col·laboració i el diàleg amb tots els sectors del partit i de la societat valenciana. Bielsa ha assegurat que vol "escoltar a totes les veus" i que la seua proposta serà "realista, ambiciosa i transformadora".

Entre els eixos principals del programa de Bielsa es troben la defensa de l'autogovern, l'impuls de la transició ecològica, l'aposta per la innovació i el coneixement, el reforç dels serveis públics, la lluita contra les desigualtats i la promoció de la cultura i l'esport.

Bielsa ha afirmat que es presenta al congrés extraordinari del PSPV amb "humilitat, responsabilitat i compromís" i que la seua candidatura és "d'integració, no de confrontació". Ha reconegut el treball fet per Ximo Puig al capdavant del partit i del Consell, però ha considerat que és el moment d'"obrir una nova etapa" en el PSPV.

El congrés extraordinari del PSPV se celebrarà durant el primer trimestre de l'any, després que Puig anunciara la seua decisió de no optar a la reelecció com a secretari general. Entre els possibles aspirants a succeir-li, a més de Bielsa, es troben la ministra de Ciència, Diana Morant, i el secretari general del PSPV a la província d'Alacant, Alejandro Soler.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal