Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bernabé resta importància als retards del congrés per succeir Puig: 'El que és important no és el quan, sinó el com'

-

La delegada del Govern a la Comunitat Valenciana i vicesecretària general del PSPV-PSOE, Pilar Bernabé, ha restat importància aquest dissabte als retards en el procés per a la convocatòria del congrés extraordinari del partit on es triarà la persona que succeirà a Ximo Puig al capdavant dels socialistes valencians.

"El crucial no és el quan, sinó el com", ha expressat, en declaracions als mitjans després de presidir a València l'acte d'hissada de l'Ensenya Nacional per a començar a les celebracions amb motiu del Bicentenari de la creació de la Policia Nacional.

Sobre el nou retard de l'executiva del PSPV fins al dilluns 22 de gener -en un principi es celebraria el 8 de gener, però ja es va ajornar llavors al dilluns 15-, Bernabé ha insistit: "El crucial no és el quan, l'important és el com i els socialistes, sense cap dubte, ho farem molt bé".

Puig prioritza el "màxim consens" abans d'activar el congrés de la seua successió: "No serem esclaus del calendari"

Al marge d'això, ha subratllat la importància que la ciutadania de la Comunitat Valenciana compte amb "el suport d'un govern que de veritat es preocupe per la igualtat, per no fer ni un pas enrere -en aquest àmbit-", que és al que, segons ella, "ara està sotmetent el govern de PP i Vox".




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal