Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil, Puçol i Albal lluiten per un viatge a Brussel·les amb el projecte Girls4Tech

     


 

Un grup de joves del IES Benaguasil participarà demà a Puçol en la final del projecte europeu Girls4Tech, que té com a objectiu empoderar a la propera generació d'innovadors. Juntes a alumnes d'Albal i Puçol, un jurat d'experts avaluarà els diferents projectes i decidirà quin equip guanyarà el premi: un viatge a Brussel·les per conèixer les institucions europees.

El grup guanyador, a més, no només rebrà reconeixement per la seva destacada contribució, sinó que també comptarà amb el suport constant de Finnova per dur a terme el desenvolupament complet de la seva aplicació.

Aquest projecte té com a objectiu central involucrar a la joventut en el desenvolupament de les seves pròpies comunitats. Girls4Tech motiva als participants a identificar reptes i buscar solucions innovadores, utilitzant la tecnologia com una eina poderosa. El projecte no només busca educar, sinó també inspirar als joves a convertir-se en agents de canvi a les seves comunitats, abordant els reptes actuals i futurs amb creativitat i determinació.

  Els projectes  

Els tres equips participants han treballat durant els últims mesos per desenvolupar els seus projectes. L'equip de Benaguasil ha proposat una aplicació que ajudaria a les persones amb mobilitat reduïda a trobar rutes accessibles per a elles. L'equip d'Albal ha desenvolupat una plataforma digital per connectar els joves amb les ofertes d'ocupació i formació. I l'equip de Puçol ha creat una aplicació que ajudaria a reduir l'impacte ambiental dels municipis.

  La final  

La final del projecte tindrà lloc demà a la vesprada a Puçol. Els tres equips presentaran els seus projectes davant d'un jurat d'experts que decidirà quin equip guanyarà el premi.

El projecte Girls4Tech és una iniciativa pionera que busca empoderar a les joves a través de la tecnologia. El viatge a Brussel·les seria una oportunitat única per a les participants de conèixer les institucions europees i compartir les seves idees amb altres joves d'arreu del continent.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal