Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil, Puçol i Albal lluiten per un viatge a Brussel·les amb el projecte Girls4Tech

     


 

Un grup de joves del IES Benaguasil participarà demà a Puçol en la final del projecte europeu Girls4Tech, que té com a objectiu empoderar a la propera generació d'innovadors. Juntes a alumnes d'Albal i Puçol, un jurat d'experts avaluarà els diferents projectes i decidirà quin equip guanyarà el premi: un viatge a Brussel·les per conèixer les institucions europees.

El grup guanyador, a més, no només rebrà reconeixement per la seva destacada contribució, sinó que també comptarà amb el suport constant de Finnova per dur a terme el desenvolupament complet de la seva aplicació.

Aquest projecte té com a objectiu central involucrar a la joventut en el desenvolupament de les seves pròpies comunitats. Girls4Tech motiva als participants a identificar reptes i buscar solucions innovadores, utilitzant la tecnologia com una eina poderosa. El projecte no només busca educar, sinó també inspirar als joves a convertir-se en agents de canvi a les seves comunitats, abordant els reptes actuals i futurs amb creativitat i determinació.

  Els projectes  

Els tres equips participants han treballat durant els últims mesos per desenvolupar els seus projectes. L'equip de Benaguasil ha proposat una aplicació que ajudaria a les persones amb mobilitat reduïda a trobar rutes accessibles per a elles. L'equip d'Albal ha desenvolupat una plataforma digital per connectar els joves amb les ofertes d'ocupació i formació. I l'equip de Puçol ha creat una aplicació que ajudaria a reduir l'impacte ambiental dels municipis.

  La final  

La final del projecte tindrà lloc demà a la vesprada a Puçol. Els tres equips presentaran els seus projectes davant d'un jurat d'experts que decidirà quin equip guanyarà el premi.

El projecte Girls4Tech és una iniciativa pionera que busca empoderar a les joves a través de la tecnologia. El viatge a Brussel·les seria una oportunitat única per a les participants de conèixer les institucions europees i compartir les seves idees amb altres joves d'arreu del continent.

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon