Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Avancen en Olocau els preparatius de la Iberfesta 2024 per al 14, 15 i 16 de juny

La Iberfesta 2024, una gran celebració de la cultura ibèrica que tindrà lloc a Olocau els dies 14, 15 i 16 de juny, avança a bon ritme. La Comissió Interdepartamental de l'esdeveniment ha celebrat la seua segona reunió, en la qual s'han aprovat els pressupostos assignats a diferents capítols, s'ha elaborat el calendari d'actes i s'ha avançat en l'organització. 

A la reunió han assistit l'alcalde, Antonio Ropero; el regidor de Turisme, José Paricio; l'Agent d'Ocupació i Desenvolupament Local, María José Rel; i els arqueòlegs i guies turístics Víctor Chaos i Tomás Hurtado.  

Entre els assumptes tractats, destaca la Fira Artesana, que comptarà amb la participació d'artesans de tota la Comunitat Valenciana. També s'ha parlat de la degustació de productes ibèrics, les teatralitzacions i la col·laboració amb el Museu de Prehistòria de València.

L'alcalde d'Olocau, Antonio Ropero, s'ha mostrat satisfet “pel bon ritme que porta la preparació de la Iberfesta i per les propostes que estem valorant”. amb el desenvolupament dels preparatius.“després del gran èxit de l'any passat, l'objectiu és aconseguir que la pròxima edició continue creixent i, des de la il·lusió i el treball, estic segur que l'aconseguirem”., ha declarat.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal