Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Aitor Gil i Nuria Puchades triomfen a la Prova Reina del XVIII Trail 3 Pics Les Rodanes de Vilamarxant

El cap de setmana passat, els corredors Aitor Gil del CA Edeta i Nuria Puchades del Paterna Runners Club van aconseguir les primeres posicions a la Prova Reina del XVIII Trail 3 Pics Les Rodanes, celebrat al paratge natural del municipi de Vilamarxant. Este esdeveniment esportiu, organitzat pel Club d'Atletisme de Vilamarxant amb la col·laboració de la regidoria d'Esports dirigida per Gabriel Castellano, va ser tot un èxit tant en termes d'organització com de participació.

La competició va tenir lloc durant el cap de setmana del 27 i 28 de gener, amb activitats com el Trail Kids el dissabte i la Prova Reina, el Rapittrail i la Iniciació el diumenge, totes elles amb un inici simultani.

En la Prova Reina masculina, Aitor Gil es va imposar en el circuit de 28 quilòmetres, superant José Luis Martínez en la línia d'arribada. El guanyador va tenir un avantatge de gairebé 10 minuts sobre el segon classificat, que va véncer a José Soriano del CD Alcudia de Veo Team.

Quant a la categoria femenina, Nuria Puchades va aconseguir la primera posició superant la seua companya de club, Verónica Martínez, per 4 minuts. María Asensi del CD Never Stop Running va ocupar el tercer lloc del podi.

En el Rapittrail de 14 quilòmetres, Miguel Ruiz del Tragaleguas.org va guanyar en la categoria masculina, mentre que Blanca Salvador del CDT Resistentia va fer el mateix en la categoria femenina.

Per finalitzar, en la prova de 8 quilòmetres, José Aldasoro del Tragaleguas.org va repetir la primera posició, seguit pels independents Carlos Alfaro i Jorge Sevilla. En la categoria femenina, Sara Martínez del CDM Ribazo Trail va encapçalar el podi.

El regidor d'Esports, Gabriel Castellano, va destacar la gran acollida d'esta nova edició de la prova esportiva tradicional a Vilamarxant. "El Trail 3 Pics Les Rodanes continua sent la prova per excel·lència dels nostres veïns i el protagonista del cap de setmana. Els corredors de diferents punts de la Comunitat Valenciana, un any més, van omplir les inscripcions els dies previs a la competició", va afirmar Castellano.

"Des de l'àrea continuarem treballant per oferir a la nostra població les millors proves esportives, perquè Vilamarxant continue sent un dels grans punts de referència en el nostre territori", va concloure el regidor.

       


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal