Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Ximo Puig anuncia que el PSPV comença una nova etapa amb nous lideratges

El secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha anunciat que aquest dissabte, 17 de desembre, començarà una nova etapa al partit. En un comunicat, Puig ha afirmat que "cada etapa té la seua dinàmica, i crec que és un moment en què es necessiten nous vents, nous canvis i nous lideratges".

Puig ha considerat que el PSPV-PSOE demostrarà aquest dissabte, durant el Comitè Nacional, que sap "representar de la millor manera possible la ambició dels progressistes valencians" i que van a donar "un pas endavant".

Sobre el seu futur, Puig ha assegurat que "no serà mai un obstacle" i que ajudarà a trobar "la millor solució possible". A més, ha avançat que el seu discurs d'aquest dissabte tindrà una mirada "no només per als socialistes, sinó per a tota la ciutadania valenciana".

Puig ha expressat el seu desig que el PSPV continuï "acertant amb els anàlisis" i "sint útil a la societat valenciana".

El relleu de Puig

La decisió de Puig de deixar la secretaria general del PSPV ha obert una carrera de relleu al capdavant del partit. Entre els noms que més s'han sonat en les últimes setmanes destaquen els de la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, el president de la Diputació de València, Toni Gaspar, i el líder de la Unió de Llauradors i Ramaders, Carles Peris.

No obstant això, encara no hi ha un favorit clar per a substituir Puig. El Comitè Nacional del PSPV d'aquest dissabte serà determinant per a marcar el rumb del partit en els propers anys.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal