Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

'Vivir en Titaguas', un poble de muntanya que desperta l'interés de molts: més de 150 sol·licituds en un mes

El poble de Titaguas, situat a la comarca dels Serrans, ha rebut més de 150 sol·licituds per al seu programa de captació de nous habitants. El projecte, anomenat "Vivir en Titaguas", ofereix assessorament i mentorització a les persones que volen traslladar-se al poble.

Segons l'alcalde de Titaguas, Ramiro Rivera, les sol·licituds provenen de tot el món, però la majoria són de persones d'Espanya. Entre les peticions més destacades hi ha la cerca de cases en lloguer, les ajudes a la rehabilitació d'habitatges i el foment de l'emprenedoria; “entre les peticions més destacades”, explica Ramiro Rivera,  “estan la cerca de cases en lloguer, les ajudes a la rehabilitació d'habitatges i especialment l'emprenedoria empresarial, buscant les oportunitats de desenvolupament que ofereix Titaguas, que són moltes en molts àmbits”

El programa "Vivir en Titaguas" ofereix als nous habitants assessorament en la cerca d'una llar, d'ocupació i d'autoempleo. També ofereix informació sobre els serveis que ofereix el poble, com ara l'escola, el centre de salut, el comerç local i les activitats culturals i esportives.

L'objectiu del projecte és revertir la tendència al despoblament que pateix el poble. Titaguas té una població d'uns 500 habitants i, com molts altres pobles de la Comunitat Valenciana, ha perdut població en les últimes dècades.

El programa "Vivir en Titaguas" està finançat per la Generalitat Valenciana, que ha concedit una subvenció de 100.000 euros. El programa és una iniciativa positiva que pot contribuir a la revitalització del poble. Ofereix a les persones que volen viure en un poble tranquil i amb serveis de qualitat una oportunitat real per fer-ho.

Si estàs pensant en mudar-te a un poble, Titaguas és una opció a tenir en compte. El poble ofereix una qualitat de vida excel·lent, envoltat de natura i amb un ritme de vida pausat.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal