Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant, el poble més afortunat de la Comunitat Valenciana amb el 88.008

La localitat  de Vilamarxant ha sigut la més afortunada de la Comunitat Valenciana en el Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal 2023, ja que ha repartit 40 milions d'euros en dècims del número 88.008, agraciat amb el premi Gros.

L'amo de l'administració número 1 de Vilamarxant, Vicente Palop, ha explicat a EP que tots els bitllets es van vendre en finestreta i molts d'ells han recaigut "entre familiars i coneguts". "És tot gent del poble", ha postil·lat.

Palop, que va obrir aquest mateix any la seua administració, ha recalcat que la seua família té entre sis i set" dècims del número 88.008. "Estem molt contents, no esperàvem vendre la Grossa en el primer any que teníem l'administració", ha expressat, al mateix temps que ha reconegut no saber en què gastarà els diners: "No ho sé, no puc pensar-ho ara mateix".

La notícia de la fortuna que havia recaigut a Vilamarxant va córrer ràpidament pel poble i va provocar una gran alegria entre els seus habitants. Molts d'ells es van acostar a l'administració per felicitar els propietaris i per saber si havien tingut la sort de ser els afortunats.

A més de Vilamarxant, la Comunitat Valenciana va repartir altres 142 dècims de la Grossa en 17 localitats més, entre les quals destaquen Alberic, Alaquàs, Albaida, Aldaia, Alfara del Patriarca, Alzira, Benifaió, Carcaixent, Gandia, Mislata, Paiporta, Requena, Xàtiva i València capital.

En total, el premi Gros de la Loteria de Nadal 2023 ha repartit 155 milions d'euros per tot l'Estat, dels quals 40 milions han recaigut en Vilamarxant, convertint-la en el poble més afortunat de la Comunitat Valenciana.

Administració de Vilamarxant foto RS (EP)

   

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal