Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sanitat posarà en marxa la reforma integral de l'Hospital Doctor Moliner en 2024

   Per a dur-ho a terme, la Conselleria de Sanitat preveu en els pressupostos de 2024 una partida de 800.000 euros destinada a l’inici de la rehabilitació integral d’este centre hospitalari.  

El conseller de Sanitat, Marciano Gómez, ha visitat en Serra l’Hospital Doctor Moliner i ha anunciat “la posada en marxa en 2024 de la rehabilitació i la reforma integral” d’este centre.

Gómez ha assenyalat que és “imminent” la redacció de l’avantprojecte de reforma integral. En este sentit, durant l’any 2017 es van detectar una sèrie de mancances a les instal·lacions, i segons ha indicat Gómez “en sis anys no han sigut solucionades i no podem permetre més pegats en este hospital que és estratègic en l’atenció sociosanitària, per la qual cosa el nostre compromís és dur a terme una reforma íntegra de les instal·lacions”.

Les primeres actuacions que es duran a terme l’any que ve consistixen en la reparació de les volades de les terrasses, les cobertes i elements determinats de la façana. Posteriorment, Sanitat licitarà les obres de rehabilitació integral.

La reforma de l’Hospital Doctor Moliner suposarà una obra de gran envergadura, que permetrà millorar la qualitat assistencial dels pacients crònics i pluripatològics. Per a dur-la a terme, està prevista una inversió de prop de 16 milions d’euros durant esta legislatura.

L’Hospital Doctor Moliner va entrar en funcionament l’any 1943. Actualment, és un centre que disposa de 186 llits i presta atenció sociosanitària als departaments de salut de Sagunt, Arnau-Llíria, Clínic, General, La Fe, Requena i la Ribera.

La notícia de la reforma integral de l’Hospital Doctor Moliner és una bona notícia per a la salut pública valenciana. El centre, inaugurat l’any 1943, presenta una sèrie de mancances que han provocat que en els últims anys s’hagin produït diversos incidents, com la caiguda d’un fals sostre el 2022.

La reforma, que està prevista que es porte a terme en tres fases, suposarà una inversió de prop de 16 milions d’euros. Les primeres actuacions, que es duran a terme l’any que ve, consistiran en la reparació de les volades de les terrasses, les cobertes i elements determinats de la façana. Posteriorment, les obres es centraran en la renovació de les instal·lacions interiors, incloent-hi les sales d’hospitalització, les unitats de tractament i les zones comunes.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal