Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Agenda Municipal per la Igualtat de Gènere 2024 posa èmfasi en la implicació dels homes

L'Ajuntament presenta l'Agenda Municipal per la Igualtat de Gènere de Llíria 2024

L'Ajuntament de Llíria presenta l'Agenda Municipal per la Igualtat de Gènere 2024

L'alcalde, Joanma Miguel, i la regidora d'Igualtat, Reme Tordera, han presentat avui l'Agenda Municipal per la Igualtat de Gènere de Llíria 2024. La publicació, que edita l'Ajuntament, porta aquest any per lema "Quin tipus d'home vols ser?", en un exercici de reflexió i sensibilització sobre les masculinitats igualitàries.

L'almanaque dedica les seues pàgines a una acció recollida dins del II Pla Municipal d'Igualtat de Llíria (2021-2024), amb recomanacions per crear aliances entre homes i dones. A més, s'engloba en el marc del I Pla d'Igualtat d'Oportunitats entre Homes i Dones (2022-2025), que pretén, entre els seus objectius, conscienciar al personal municipal sobre la importància de la implicació en la construcció d'una igualtat real i efectiva.

La regidora Reme Tordera ha explicat que l'agenda "ofereix material divulgatiu que convida a reflexionar sobre el paper dels homes en la societat, o les implicacions que tenen en les nostres vides les masculinitats tradicionals, hegemòniques i tòxiques, per proposar nous conceptes que puguen ser més igualitaris". A més, "posa èmfasi en involucrar als homes en la lluita feminista i crear aliances amb les dones en aquest sentit", ha afegit.

Per la seua banda, l'alcalde Joanma Miguel ha assenyalat que des de l'Ajuntament de Llíria "encara treballem per aquests canvis, amb diferents iniciatives, per aconseguir una societat més justa, democràtica i igualitària, en la qual no es tolere cap actitud masclista o discriminatòria per raó de sexe".

L'Agenda Municipal per la Igualtat de Gènere 2024 es distribuirà entre el personal del Consistori edetà, les associacions de dones de la localitat, els centres educatius i altres organismes públics.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal