Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sanitat Anuncia la Convocatòria de Borsa de Treball Temporal 2024 amb algunes novetats

La Conselleria de Sanitat publica la convocatòria de l'edició 2024 de la borsa de treball temporal per a institucions sanitàries

En esta edició, es tindran en compte les sol·licituds presentades des de l'1 de gener de 2024 fins al 31 de desembre de 2024.

Pel que fa als mèrits, es consideraran i es baremaran aquells obtinguts fins al 30 de setembre de 2024.

Com a novetat, Sanitat ha creat llistes d'ocupació per als Centres de Transfusió d'Alacant, Castelló i València.

La Conselleria de Sanitat ha publicat la convocatòria de l'edició 2024 de la borsa de treball temporal per a institucions sanitàries, i les persones interessades podran inscriure's a través de la pàgina web de Sanitat.

En este sentit, formaran part d'esta edició de la borsa aquelles sol·licituds que es presenten des de l'1 de gener de 2024 fins al 31 de desembre de 2024, un procediment que roman obert les 24 hores del dia.

D'altra banda, pel que fa als requisits generals d'accés a la funció pública, requisits específics de titulació i els mèrits a baremar, es tindran en compte aquells obtinguts fins al 30 de setembre de 2024.

Com a novetat en esta edició, la Conselleria de Sanitat ha creat llistes d'ocupació temporal específiques per al Centre de Transfusió de València, el Centre de Transfusió d'Alacant i el Centre de Transfusió de Castelló, donades les característiques especials i condicions dels llocs de treball del personal d'estos centres.

De fet, fins a la data, els Centres de Transfusió estaven adscrits als Departaments de Salut de l'Hospital Sant Joan d'Alacant, Hospital General de Castelló i a l'Hospital General de València. Esta mesura beneficiarà les persones interessades a inscriure's en estos centres, ja que delimitarà l'elecció dels Departaments i agilitzarà el procediment de gestió de les ofertes de treball.

Finalment, la inscripció s'ha de realitzar de manera telemàtica mitjançant certificat digital, DNIe o Cl@ve permanent. A més, una persona pot inscriure's a un màxim de tres categories professionals i, d'elles, pot seleccionar fins a un màxim de set departaments de salut.

D'altra banda, en una sol·licitud diferent de l'anterior i en un termini màxim de deu dies hàbils, es presentarà la documentació acreditativa de requisits i mèrits.

  


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon