Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sánchez fitxa Torró i España com a nous secretaris d'Estat




El PSPV convocarà l'executiva per decidir els canvis al grup de Les Corts al quedar vacants la sindicatura i una portaveu adjunta


El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat aquest dilluns el nomenament de la síndica del PSPV en Les Corts, Rebeca Torró, com a nova secretària d'Estat d'Indústria, i del portaveu adjunt del grup socialista, Arcadi España, com a nou secretari d'Estat de Política Territorial.

Els dos polítics valencians seran nomenats pel Consell de Ministres aquest dimarts, 5 de desembre.

Torro i España són membres del Partit Socialista del País Valencià (PSPV) i van exercir com a consellers en el govern autonòmic de Ximo Puig fins al passat mes de maig, quan el PP i Vox van guanyar les eleccions.

El nomenament de Torró i España augmenta la quota valenciana al govern espanyol, que fins ara estava representada principalment per la ministra de Ciència i Universitats, Diana Morant.

Canvis al grup de Les Corts

El nomenament de Torró i España com a secretaries d'Estat implicarà la vacant de la sindicatura del PSPV en Les Corts i d'una portaveu adjunta.

El PSPV convocarà l'executiva aquest dimarts per decidir els canvis necessaris al grup parlamentari.

A nivell orgànic, els càrrecs de Torró i España a la executiva estatal del PSOE (Arcadi España) i a l'executiva autonòmica del PSPV (Rebeca Torró) són compatibles amb els llocs que ocuparan en les secretaries d'Estat.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal