Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja de Túria reclama a Correus una oficina d'atenció al públic en els polígons industrials

El ple municipal aprova una proposta que compta amb el suport unànime de tots els partits polítics

El ple de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha aprovat una proposta de l'equip de govern per a reclamar a Correus la instal·lació d'una oficina d'atenció al públic en els polígons industrials del municipi. La proposta ha comptat amb el suport unànime de tots els partits polítics, incloent-hi el Partit Popular, Compromís, Vox i Esquerra Unida-Podem.

La proposta incideix en la importància estratègica que exerceix el sector industrial a Riba-roja de Túria. El municipi compta amb una superfície industrial de més de 6,5 milions de metres quadrats, que alberguen a més de 800 empreses. Moltes d'aquestes empreses tenen un important pes econòmic i tecnològic a nivell internacional.

Per això, el ple considera que és necessari que Correus oferisca els seus serveis en els polígons industrials. Actualment, les empreses d'aquests polígons han de desplaçar-se fins al nucli urbà del municipi per a realitzar gestions amb Correus, la qual cosa suposa un inconvenient per a elles.

La proposta concreta que l'oficina de Correus en els polígons industrials hauria d'oferir els següents serveis:

* Atenció al públic

* Estafeta de paqueteria

* Servei d'apartats

L'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, ha destacat que aquesta proposta "és un pas més que dona l'Ajuntament per a millorar els serveis que necessiten les empreses del municipi. Volem que Riba-roja siga un referent en l'àmbit industrial i que les nostres empreses compten amb les millors condicions per al seu desenvolupament".

      


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal