Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja de Túria compleix amb els terminis de pagament i registra un superàvit de 500.000 euros

 

L'ajuntament de la localitat valenciana abona les factures a les seues proveïdores en un termini mitjà de 27 dies i registra un romanent acumulat de 119 milions d'euros

Riba-roja de Túria, 8 de desembre de 2023.- L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha donat a conèixer les dades econòmiques del segon trimestre d'aquest any, destacant el compliment dels terminis de pagament a proveïdors i l'obtenció d'un superàvit de 500.000 euros.

Segons l'informe presentat per l'equip de govern del PSPV, l'Ajuntament abona les factures a les seues proveïdores en un termini mitjà de 27 dies, complint així amb els terminis establerts per la normativa vigent. Això suposa una millora amb respecte al segon trimestre de l'any passat, quan el termini mitjà de pagament era de 30 dies.

A més, l'Ajuntament ha registrat un superàvit de 500.000 euros en el segon trimestre d'aquest any. Aquest resultat positiu s'ha vist impulsat per l'augment dels ingressos i la reducció dels gastos.

Pel que fa als ingressos, l'Ajuntament ha percebut més fons procedents de la venda de béns i serveis, així com de les taxes i impostos. Per l'altra banda, els gastos s'han reduït gràcies a l'optimització dels recursos i a la reducció de les contractacions externes.

El romanent acumulat de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria ascendeix a 119 milions d'euros. Aquesta xifra s'ha incrementat gràcies al superàvit registrat en els últims anys.

L'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, ha destacat el bon estat de les finances municipals i ha afirmat que l'Ajuntament seguirà treballant per garantir l'estabilitat econòmica i social del municipi.

Les dades econòmiques avalen la gestió municipal

Les dades econòmiques presentades per l'Ajuntament de Riba-roja de Túria avalen la gestió municipal i demostren la bona salut financera de la institució. El compliment dels terminis de pagament a proveïdors i l'obtenció d'un superàvit de 500.000 euros són indicadors d'una gestió responsable i eficient.

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria seguirà treballant per mantenir una bona salut financera i garantir els serveis públics essencials als veïns del municipi.






Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal