Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Prop de la seua fí les obres de reurbanització i regeneració del barri de Santa Rita de Paterna

L'Ajuntament de Paterna està ultimant les obres de reurbanització i regeneració del barri de Santa Rita consistents en la creació de zones verdes i noves zones d'esplai, d'aparcament i de joc per a dotar de major qualitat aquest espai públic urbà de la ciutat.

Les actuacions s'han centrat principalment en els carrers Palmar, Llauradors, Llibertat i Pizarro i tot el seu entorn i s'han dut a terme gràcies als fons europeus del Pla ACTUA, que s'emmarca dins de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrada (EDUSI) i que compta amb un pressupost de 2.100.893 euros.

En aquest sentit, s'ha realitzat la reurbanització completa del carrer Palmar i el carrer Llauradors, s'ha creat una nova plaça en la confluència dels carrers Pizarro i Sta. Rita així com dues noves zones d'aparcament.

També s'ha millorat el paviment de voreres i calçades i l'accessibilitat, l'enllumenat i mobiliari públic, s'ha renovat l'arbratge, millorat la xarxa de recollida d'aigües pluvials i s'han creat noves zones de descans i de jocs.

Referent a això, la Tinenta Alcalde de Presidència, Eva Pérez, ha destacat que "totes aquestes intervencions ens han permés millorar notablement el barri de Santa Rita mitjançant una estratègia urbana integrada i ordenada que ha dotat a aquesta zona de més espais públics per a una major i millor convivència ciutadana".

Per part seua, la Tinenta Alcalde de Serveis i Gestió de la Ciutat, Merche Navarro ha incidit en què "totes les obres que hem realitzat han aconseguit millorar la seguretat, mobilitat i gaudi d'aquest barri, millorant l'accessibilitat, la il·luminació, la jardineria i el mobiliari urbà".

Finalment, les Tinenta Alcalde han recordat que tot aquest projecte de regeneració se suma a la demolició de la Finca Groga, així com l'adquisició i enderrocament de la coneguda del "Casa del Pastor".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon