Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna renova el Consell Local de la Infància i de l'Adolescència per a continuar impulsant la participació

El Consell Local de la Infància i de l'Adolescència de Paterna renova els seus membres per a continuar impulsant la participació    
    El 15 de desembre de 2023, Paterna va celebrar un acte commemoratiu del Dia Mundial de la Infància per a donar la benvinguda als nous membres del Consell Local de la Infància i de l'Adolescència (CLIA).    
    El CLIA és un òrgan de participació infantil i juvenil que representa els interessos de la infància i l'adolescència de Paterna. Els seus membres són escollits cada quatre anys per l'alumnat dels centres educatius del municipi.    
    En aquesta ocasió, els 45 nous membres del CLIA són 22 xiquets i 23 xiquetes d'entre 9 i 14 anys. Representen a 24 centres educatius, tant públics com concertats.    
    El Tinent Alcalde d'Educació, Esports i Innovació, José Manuel Mora, va destacar "la importància que els xiquets i xiquetes de Paterna tinguen veu i participen de les polítiques de la ciutat".    
    El primer edil, Juan Antonio Sagredo, va subratllar "la magnífica implicació de tota la comunitat educativa en aquest procés electoral".    
    Els nous membres del CLIA tenen com a principal missió participar en les decisions que afecten a la infància i l'adolescència de Paterna. També tenen l'oportunitat de participar en diferents activitats i projectes que promou l'Ajuntament.    
    El CLIA és un òrgan essencial per a garantir la participació infantil i juvenil a Paterna. Els seus membres són els millors representants de les necessitats i els interessos dels xiquets i xiquetes del municipi.    
#Paterna,  #Infància,  #Adolescència,  #Participació,  #DiaMundialdelaInfància

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal