Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna Reforça el Servei d'Autobús Municipal amb Set Noves Línies


Les set noves línies establiran una connexió eficient entre el nucli urbà, el Polígon Font del Gerro, Tàctica, La Canyada, el Parc Tecnològic, Terramelar, Lloma Llarga i altres zones rellevants

En una aposta decidida per millorar la connexió entre els diversos barris i àrees empresarials de Paterna, l'Ajuntament ha anunciat un notable increment en el servei d'autobús municipal. La inversió de 2 milions d'euros permetrà no només multiplicar per set les línies d'autobús, sinó també ampliar i modernitzar la flota, amb una clara prioritat per als vehicles ecològics.

La tinenta d'alcaldia d'Interior, Mobilitat i Sostenibilitat, Nuria Campos, ha donat a conéixer aquesta iniciativa després de l'aprovació en el ple municipal de la licitació del Projecte de Transport Urbà Municipal. Amb aquesta inversió, es busca una cobertura més àmplia, connectant de manera eficient tots els barris i àrees empresarials mitjançant autobusos circulars i llançadores.

Aquesta decisió respon al compromís de l'executiu socialista de millorar el transport públic i fomentar la mobilitat sostenible. La tinenta d'alcaldia ha subratllat que aquesta ampliació "busca unir tots els barris i àrees empresarials de la ciutat, millorant la mobilitat per als paterners i paterneres."

El nou contracte d'autobús municipal suposarà un increment significatiu tant en el nombre de línies com en la flota disponible. Les set noves línies establiran una connexió eficient entre el nucli urbà, el Polígon Font del Gerro, Tàctica, La Canyada, el Parc Tecnològic, Terramelar, Lloma Llarga i altres zones rellevants.

Dins de les especificacions del nou servei, destaca la importància de la sostenibilitat, ja que es valora que almenys el 90% dels vehicles siguen ecològics. A més, es duplicaran els quilòmetres de recorregut anual, passant de 265.000 a 486.194 km/any.

Les noves línies establiran horaris de servei adaptats a les necessitats dels ciutadans, amb atenció especial als dies laborables de dilluns a divendres, tot i que el mes d'agost experimentarà algunes variacions.

En resum, l'Ajuntament de Paterna aposta fermament per una millora substancial en el servei d'autobús municipal, amb l'objectiu de facilitar la mobilitat dels residents i contribuir a una ciutat més connectada i sostenible.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon