Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Olocau acull la representació de l'espectacle 'El llibre de la selva. Un musical innovador'

 Olocau acull la representació de l'espectacle 'El llibre de la selva. Un musical innovador', tindrà lloc el dijous 4 de gener, a les 18 hores, a la Plaça Major.

El proper dijous 4 de gener, la Plaça Major d'Olocau acollirà la representació de l'espectacle "El llibre de la selva. Un musical innovador", una obra per a tots els públics inspirada en el clàssic de Rudyard Kipling que portarà la màgia dels musicals al municipi.

Durant la funció, el públic podrà gaudir de les aventures de Mowgli, Baloo i Bagheera, així com de les cançons i coreografies interpretades pels protagonistes i els diferents animals de la selva. Tot plegat, al llarg d'un divertit i trepidant viatge per un món de fantasia en què regnen per sobre de tot valors com l'amistat i el respecte al medi ambient.

L'esdeveniment, organitzat per l'Ajuntament a través de la seua Regidoria de Festes, s'emmarca en la programació nadalenca d'Olocau. L'entrada serà gratuïta.

  


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal