Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Nou agents nous de la Policia Local de Bétera prenen possessió del seu càrrec

Incorporació de nou nous agents de carrera a la Policia Local de Bétera

L'Ajuntament de Bétera ha incorporat ahir matí a nou agents de la Policia Local que passen a ser funcionaris de carrera. La incorporació d'aquests nou agents s'ha dut a terme després de finalitzar amb èxit el curs de formació de l'Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE), que ha tingut una duració de cinc mesos i un total de 700 hores.

A les 11.00 hores del matí, les portes del Saló de Plens de l'Ajuntament de Bétera es van obrir per a rebre a amics, companys i familiars d'aquests nou agents en un acte que ha estat presidit per l'alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, el regidor de Seguretat Ciutadana, Manuel Pérez, i l'Inspector Cap de la Policia Local de Bétera, José Quilis, els qui han participat en aquest acte al costat de membres de l'equip de govern.

L'Inspector Cap ha sigut l'encarregat d'obrir l'acte amb unes paraules de benvinguda cap a l'auditori. Seguidament, Elia Verdevío ha pres la paraula remarcant la importància d'aquest dia “perquè marca una data en la vostra trajectòria professional i el vostre compromís renovat amb la seguretat i el servei públic a Bétera i els seus veïns i veïnes”.

L'alcaldessa ha posat en valor tant l'èxit acadèmic dels nou agents com la seua preparació i vocació per a protegir el municipi de Bétera, agraint “la seua dedicació per triar un camí professional que implica molts sacrificis i desafiaments però que és essencial per a la societat que jureu servir”.

Tot seguit ha començat el solemne acte de presa de possessió dels nou agents que han jurat davant la Constitució el seu nomenament i en el qual tant l'alcaldessa com el regidor de Seguretat Ciutadana han fet lliurament de les actes que així ho testifiquen.

L'acte l'ha tancat Manuel Pérez qui ha destacat la labor de la Policia Local a Bétera sent, tal qual ha explicat en la seua intervenció, “essencial per al manteniment de la pau i la tranquil·litat als nostres carrers. Cadascun dels quals hui sou ací assumiu aquest càrrec no sols amb un uniforme, sinó també amb la responsabilitat de ser un far d'esperança, de seguretat i de justícia per a Bétera”.

Major nombre d'agents preparats

El nomenament dels nou agents com a funcionaris de carrera suposa, a més de disposar d'agents formats, augmentar el nombre d'efectius amb arma dins de la plantilla de la Policia Local de Bétera.

Al seu torn, Manuel Pérez, ha indicat que des de l'àrea de Seguretat Ciutadana es continua treballant en l'ampliació del nombre d'agents de la Policia Local a fi d'atendre la demanda actual del municipi que en els últims anys ha crescut exponencialment. “Un dels objectius de l'equip de govern és dotar de majors i millors mitjans, tant materials com personals, a la nostra Policia Local durant l'anterior i l'actual legislatura. És el nostre desig i voluntat comptar amb una Policia més formada i preparada que oferisca un servei de seguretat ciutadana de qualitat i concorde a la realitat actual de Bétera”.

Detalls de l'acte

L'acte de presa de possessió dels nou agents de la Policia Local de Bétera s'ha celebrat aquest matí en el Saló de Plens de l'Ajuntament. L'acte ha estat presidit per l'alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, el regidor de Seguretat Ciutadana, Manuel Pérez, i l'Inspector Cap de la Policia Local de Bétera, José Quilis.

L'acte ha començat amb unes paraules de benvinguda de l'Inspector Cap, José Quilis, qui ha agraït la presència dels assistents i ha felicitat els nous agents per la seua incorporació al cos. A continuació, l'alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, ha pres la paraula per a destacar la importància d'aquest dia i agrair als nous agents el seu compromís amb la seguretat de Bétera. Seguidament, els nous agents han jurat el seu càrrec davant la Constitució i han rebut les actes que els acrediten com a funcionaris de carrera de la Policia Local de Bétera. Finalment, el regidor de Seguretat Ciutadana, Manuel Pérez, ha tancat l'acte amb unes paraules en les quals ha destacat la labor de la Policia Local i ha animat als nous agents a continuar formant-se i treballant per a prestar un servei de qualitat als ciutadans de Bétera.

   



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal