Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Nadal, temps de compartir l'UPCCA Camp de Túria llança un missatge 'prenc nota'

És un missatge que val la pena:

Amb l'arribada de Nadal, les famílies i els amics es reuneixen per celebrar les festes. És un moment per gaudir de la companyia, dels bons moments i dels regals. Però, a vegades, el consum excessiu pot fer que aquestes festes perden el seu sentit.

La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) Camp de Túria vol recordar a la ciutadania que Nadal no és només una excusa per comprar i consumir. El més important és gaudir de la companyia dels nostres estimats.

Els moments que no tenen preu

Els records més rellevants del Nadal són els que compartim amb les persones que estimem. Són els moments que passen a la història i que ens fan somriure quan els recordem.

Perquè aquest Nadal siga especial, trobem temps per estar amb els nostres éssers estimats. Regalem-los el nostre temps, la nostra atenció i el nostre afecte.

Una vesprada de treballs manuals, una excursió en grup...

Hi ha moltes maneres de passar temps de qualitat amb la família i els amics. Podem fer activitats creatives, com ara treballs manuals o jocs de taula. També podem sortir a fer una excursió en grup o anar al cinema.

L'rellevant és que gaudim de l'estona junts i que ens divertim.

L'alcohol, un perill

L'alcohol és una substància que pot alterar el nostre comportament i les nostres emocions. Si bevem en excés, podem dir o fer coses de les quals després ens penedirem.

Aquest Nadal, evitem el consum excessiu d'alcohol. Pensem en els nostres éssers estimats i en el que volem que recorden d'aquestes festes.

Un Nadal més sostenible

A més, podem fer que el nostre Nadal siga més sostenible. Podem optar per comprar regals fets a mà o de segona mà. També podem reduir el consum d'energia i d'aigua.

Amb xicotets gestos, podem fer que Nadal siga un moment més especial i més sostenible.

Aquest Nadal, no deixem que cap mena de consum amague lo rellevant.

 


 



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal