Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Mónica García no parla de transfugisme a Podemos tot i dir que 's'han definit ells sols'


La ministra de Sanitat, Mónica García, ha evitat fer referència a la paraula "trànsfuga" per referir-se als cinc diputats de Podemos que van abandonar el grup parlamentari de Sumar per passar-se al Grup Mixt.

En una entrevista a la Cadena Ser, García ha insistit en que no té una definició per a aquest fet. "És una definició que la han buscat ells sols, que s'han definit ells sols", ha afirmat.

No obstant això, la ministra ha reconegut que la decisió dels diputats de Podem no és coherent. "Sí hem dit que no és coherent que algú que es presenta per unes sigles en la Comunitat de Madrid, per exemple, quan els madrilenys es van aixecar el 23 de juliol, van anar a un col·legi electoral, van triar una papereta de Sumar i la van posar a l'urna, doncs inferir que d'aquí en veritat el que volien era votar una altra cosa... bé, a mi em sembla que és bastant poc coherent i crec que en aquesta línia és una falta de respecte", ha apuntat.

En aquest punt, García ha posat en valor la "valentia, la coherència i la generositat" de Yolanda Díaz, que, al seu judici, va tancar "les portes" al líder de Vox, Santiago Abascal. "Aquell mateix senyor que ahir va dir que calia penjar el president Sánchez dels peus, avui podria ser el nostre vicepresident", ha assenyalat.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal