Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Mazón es compromet a donar suport al enoturisme valencià

El 'president' de la Generalitat, Carlos Mazón, ha anunciat el seu compromís en fomentar l'enoturisme a través d'una nova oficina de desenvolupament turístic a Requena (València). Al mateix temps, es milloraran les connexions per carreteres per augmentar la connectivitat i vertebració de la zona, facilitant la comunicació dels productes als mercats i augmentant la visibilitat turística de la comarca.

Mazón ha destacat la importància de la recolzament i promoció de la indústria vinícola, amb l'objectiu de millorar les vendes i la projecció internacional del Cava de Requena en els pròxims anys. Amb una previsió de producció de 15 milions de botelles de cava per a aquest any, el 'president' ha subratllat que aquest èxit contribueix al desenvolupament econòmic de la regió i reforça la identitat de Requena com a centre d'excel·lència en la producció del cava.

D'altra banda, ha celebrat la victòria en la "batalla legal" per al reconeixement de la DO Cava de Requena als tribunals, destacant-ho com un èxit de la identitat, tradició i patrimoni locals. En el Brindis del Cava, Mazón ha brindat per l'esforç, la passió i l'èxit continu de la indústria, esperant més èxits en el futur.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal