Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

María Teresa Martínez Lloret ha guanyat la IV edició dels premis LiteraTúria de Riba-roja

María Teresa Martínez Lloret ha guanyat la IV edició dels premis LiteraTúria, un certamen literari que promou la creativitat en valencià i castellà a Riba-roja. Amb la participació de 70 escriptors d'àmbit nacional, aquest projecte cultural recull més de 70 obres en aquesta edició.

La Sala Noble del Castell de Riba-roja va acollir la cerimònia de lliurament dels premis, destacant el primer premi del relat adult que va ser atorgat a María Teresa Martínez Lloret per la seua obra "La Flor de Set Colors". Altres finalistes en aquesta categoria van ser María José Gorostidi Dorda amb "AZUL" i José Manuel García Durán amb "El Mar Que Llevamos Dentro".

En la modalitat de Relat Juvenil, el premi va ser per a Lucía Cárdenas Soldán amb "Sin Identidad", mentre que Adrián Navarro Galán va ser finalista amb "La Lluita del Continent Mitjà". Pel que fa a la Poesia, Albert García Elena va obtenir el Primer Premi amb "Qui Dia Passa", i com a finalistes es van destacar Manuel Luque Tapia i Francisco Sacristan Romero amb les obres "Niños de la Guerra" i "Tiempos de Infancia".

En la categoria de contes infantils en valencià, María Carmen Molina Abad va guanyar el Primer Premi amb "Els Prínceps Que No Volien Ser Prínceps". Com a finalistes, Josep Bernat Santacreu Baidal amb "Behofarem el Gegant Bo" i Javier Samper Madrigal amb "La Botiga d'Andròmines de la Senyora Potts".

L'acte de lliurament de premis va comptar amb la presència destacada de membres del jurat, com el vicedegà de la UV, Miguel Angel Oltra, la doctora en Filologia, Inma Navarro, l'actor i director teatral, Carlos López, i la destacada escriptora local, Clara Llorca.

El regidor de Cultura, José Manuel Vila, destaca el certamen com a "una plataforma per a l'expressió creativa i les arts literàries en valencià i castellà, consolidant-lo com un projecte cultural en creixement". Felicita els guanyadors i agraeix la participació en el certamen. L'acte va comptar amb la participació del Conservatori Professional Municipal de Música de Riba-roja i la presentació del llibre "Antologia" de l'escriptor local Antonio Vicente Arrué dins del cicle anual de presentacions de llibres d'autors locals Literatúria.
            

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal