Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguilla, seu del Trofeu Autonòmic de Gimnàstica Rítmica de la Comunitat Valenciana

Loriguilla va acollir el passat diumenge 3 de desembre el Trofeu Autonòmic de Gimnàstica Rítmica de la Comunitat Valenciana en els nivells 2, 1 i open.

La mateixa vesprada també es va celebrar la primera fase del Trofeu Interclubs 2023, on les petites representatives de Loriguilla van fer un paper excel·lent.

Es va comptar amb la presència de la presidenta de la Federació de Gimnàstica de la Comunitat Valenciana (FGCV), Doña Concepción Rico, del delegat de la FGCV, Don Modesto Soria, i de l'organització del Club de Gimnàstica Rítmica Move It de Loriguilla i el seu president, Don José Corredor.

El Club de Gimnàstica Rítmica Move It, afincat al nostre municipi, va presentar els conjunts de les categories baby (amb un meritori tercer lloc), prebenjamí (quartes) i el trio aleví (quartes). En categoria individual hi van estar les gimnastes Sara Torres (desena), Adriana Navarro (quarta) i María Varela (sisena).

Segueix posicionant Loriguilla com un municipi de referència per acollir campionats autonòmics, en què clubs de tota la Comunitat Valenciana es desplacen fins al nostre municipi per dirimir quines són les millors esportistes.

La localització privilegiada, les instal·lacions i l'organització, juntament amb la protecció civil, són l'atractiu d'una Loriguilla volcada amb l'esport.

Premis del Trofeu Autonòmic de Gimnàstica Rítmica de la Comunitat Valenciana

Nivell 2

  • Conjunta baby: 3r lloc, Club de Gimnàstica Rítmica Move It de Loriguilla
  • Conjunta prebenjamí: 4t lloc, Club de Gimnàstica Rítmica Move It de Loriguilla
  • Trio aleví: 4t lloc, Club de Gimnàstica Rítmica Move It de Loriguilla
Nivell 1

  • Individual: 10a, Sara Torres (Club de Gimnàstica Rítmica Move It de Loriguilla)
  • Individual: 4a, Adriana Navarro (Club de Gimnàstica Rítmica Move It de Loriguilla)
  • Individual: 6a, María Varela (Club de Gimnàstica Rítmica Move It de Loriguilla)

Nivell open

  • Individual: 1a, Marta García (Club de Gimnàstica Rítmica Move It de Loriguilla)
  • Individual: 2a, Paula García (Club de Gimnàstica Rítmica Move It de Loriguilla)
  • Individual: 3a, Claudia Martínez (Club de Gimnàstica Rítmica Move It de Loriguilla)

#loriguilla #loriguillaesdeporte


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal