Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria rep 162.578 euros de fons europeus per a modernitzar l'administració local

Llíria rep 162.000€ de fons europeus per a implantar projectes de modernització administrativa

Estan enfocats a la transformació digital dels servicis públics, millorant l'accés digital a la ciutadania i la ciberseguretat del sistema municipal

Dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència dels Fons Europeus Next Generation, s'han concedit a l'Ajuntament de Llíria dos subvencions per a projectes de modernització i digitalització en l'àmbit de les administracions de les entitats locals.

Les dos actuacions, amb un import total de 162.578 euros, estan dirigides a facilitar l'accés digital a la ciutadania i la millorar la ciberseguretat del sistema municipal. Està previst que es desenvolupen durant el primer quadrimestre de 2024.

La primera d'elles ha rebut una subvenció de 54.888 euros. L'edil de Modernització i Noves Tecnologies, Andreu Badía, ha explicat que "es planteja fer més accessible i visible l'administració local, per a aquelles persones que no disposen de les eines o coneixements necessaris, amb la posada en funcionament de punts digitals de connectivitat i visualització de continguts municipals i tràmits administratius, que faciliten l'autogestió i interactuació amb els servicis municipals, així com la posada a la seua disposició d'informació del consistori d'interés públic".

Contempla la implantació d'un gran tòtem informatiu al centre de la localitat, a més de diverses pantalles en espais públics connectades amb els sistemes de comunicació municipals per a visualitzar informació i donar a conéixer els calendaris d'activitats i catàlegs de servicis que des de l'ajuntament es programen al llarg de l'any.

L'altra subvenció, amb un import de 107.690 euros, recull dos línies estratègiques d'actuació per a la modernització, connectivitat i seguretat de l'administració. L'objectiu és dotar d'infraestructures digitals per a garantir la seua disponibilitat en qualsevol circumstància i adaptar la capacitat de les ja disponibles, amb la finalitat de desenvolupar la seua connectivitat, ciberseguretat, l'economia de la dada i la intel·ligència artificial. A més, es pretén reforçar la interoperabilitat dels diferents servicis bàsics de l'administració digital. 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon