Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria licita les obres del nou col·legi públic número 3 per 8,8 milions d'euros

Llíria aprova l'adjudicació de les obres del nou col·legi públic núm. 3

El centre educatiu comptarà amb una inversió de 8,8 milions d'euros dins del Pla Edificant

La Junta de Govern Local ha aprovat l'adjudicació, per 8,8 milions d'euros, de les obres del nou col·legi públic de Llíria, el CEIP núm. 3, que se situarà a la zona de Mura, al costat de l'IES Camp de Túria que ja està en una avançada fase de construcció.

L'edil d'Infraestructures Educatives de l'Ajuntament de Llíria, Paco García, ha assenyalat que amb este projecte "es culminen les licitacions de tots les actuacions delegades per la Conselleria d'Educació dins del Pla Edificant, en el qual s'ha previst una inversió de més de 22 milions d'euros, tant en les reformes fetes en els col·legis Sant Vicent i Sant Miquel, i els IES Camp de Túria i Laurona, i, ara, la construcció del nou IES Camp de Túria i del CEIP núm. 3.

Un nou centre educatiu per a 500 alumnes
El nou col·legi púbic núm. 3 de Llíria albergarà un centre docent de Primària i Infantil de dos línies per a prop de 500 alumnes, en un solar de més de 13.000 metres quadrats, i que es distribuirà en dos edificis principals adaptats a la topografia del terreny i consolidant les restes arqueològiques trobades a la parcel·la. Comptarà amb 12 aules d'educació primària, 6 de segon cicle i 2 de primer cicle d'Infantil, juntament amb un menjador per a 400 comensals en dos torns.

A més, disposarà d'un gimnàs, vestuaris i urbanització dels espais lliures de la parcel·la amb una pista poliesportiva, un hort, el pati de jocs i un aparcament per al personal docent.

García ha destacat que el municipi, "després de 35 anys, vorà construïts dos nous centres educatius després de dècades de demandes de l'Ajuntament i de la comunitat educativa. El Pla Edificant ha sigut un èxit i gràcies al mateix, la localitat ha vist millorades les seues instal·lacions educatives i s'espera que en esta nova etapa es puguen continuar amb els projectes presentats per a una 2a fase d'este programa".

L'edil ha agraït "l'esforç realitzat pels serveis tècnics municipals i de contractació per a poder culminar l'adjudicació del nou CEIP núm. 3, on s'ha desenvolupat un treball intens, des del seu gènesi en la redacció de projectes, preparació dels solars, vials adjacents, licitacions i ara en la fase de construcció, un treball que sempre ha comptat amb l'impuls i suport de la Corporació municipal".Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon