Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria crea una ampla Xarxa d'Aparcaments dissuasius per Millorar la Mobilitat Urbana

L'Ajuntament de Llíria ha conclòs una extensa xarxa d'aparcaments dissuasius al nucli urbà de la localitat. Tots ells es troben prop de zones comercials i administratives, permetent als usuaris accedir als serveis públics o als eixos comercials de la ciutat en poc més de 3-5 minuts. L'edil de mobilitat sostenible, Paco García, destaca que Llíria compta amb més de 18.000 vehicles matriculats, duplicant així el parc mòbil de la localitat en poc més de 20 anys.

Per fer front a la manca d'aparcament, tant de llarga durada com de rotació continuada, l'ajuntament ha habilitat més de 10 aparcaments dissuasius en els últims 8 anys. Aquests es distribueixen en diferents zones com Pla de l'Arc-Censals, Sortida les Alcubles-Alpelich, La Cultural, Zona de Mura i Pavelló Pla de l'Arc, així com en la zona de l'Estació-Garcilaso, oferint més de 1.200 places gratuïtes d'estacionament als usuaris.

El pla també inclou l'ampliació dels aparcaments regulats, especialment en zones administratives com el Pla de l'Arc i la zona comercial de Duc de Llíria. Aquesta última ha experimentat un augment en la seua activitat econòmica en l'última dècada amb l'obertura de diverses botigues, farmàcies, bars, centres de negocis, etc.

Paco García destaca la creació d'un nou aparcament dissuasiu a la Plaça Pedralba i l'ampliació de places a l'aparcament dissuasiu de l'Alpelic, beneficiant els veïns del nucli urbà i de les urbanitzacions de Llíria, que representen el 33% de la població. Aquestes iniciatives busquen millorar la mobilitat i la fluïdesa del trànsit, amb la promesa de continuar treballant en nous aparcaments en els dies vinents..


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal