Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'exposició 'La esfera de l'aigua', una oportunitat per aprendre sobre l'aigua a Llíria

L'exposició 'La esfera de l'aigua', un viatge al món de l'aigua

El Centre Multiusos de Llíria acull des d'aquest dilluns, 4 de desembre, l'exposició 'La esfera de l'aigua', una mostra divulgativa que ofereix un recorregut pel món de l'aigua.

L'exposició, que es podrà visitar fins al 22 de desembre, està dividida en dos grans blocs. El primer, 'Aigua i natura', explica el cicle hidràulic, la relació de l'aigua amb el clima i els ecosistemes, i la importància de l'aigua per a la vida. El segon bloc, 'Aigua i societat', aborda la influència de l'ésser humà en l'aigua, la contaminació, l'accés a l'aigua potable, i la relació de l'aigua amb la història, la salut i la tecnologia.

L'exposició està dirigida a tots els públics, però està especialment pensada per a joves estudiants de secundària. A més de les exposicions, la mostra ofereix un conjunt de recursos educatius, com ara unitats didàctiques per a l'ensenyament secundari, audioguies i fitxes de experiments.

L'aigua és un recurs vital per a la humanitat, però també és un recurs limitat. Per això, és important aprendre sobre el món de l'aigua per poder cuidar-la i preservar-la.

L'exposició 'La esfera de l'aigua' és una oportunitat única per aprendre sobre l'aigua de forma amena i divertida. Els visitants podran descobrir com funciona el cicle hidràulic, quins són els ecosistemes aquàtics, com es contamina l'aigua i com podem cuidar-la.

L'exposició està oberta de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 hores, excepte festius

Tots aquests recursos estan disponibles de forma gratuïta a la web de l'exposició: www.esferadelagua.es.

'La esfera de l'aigua' forma part del projecte de divulgació científica Ciudad Ciencia, que impulsa el CSIC en col·laboració amb 58 ajuntaments d'arreu d'Espanya.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal