Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'ElianaVol, la solidaritat en acció

L'Eliana ha tornat a demostrar la seua solidaritat amb les persones refugiades a Grècia i amb altres causes socials. L'entitat local 

l'ElianaVol ha organitzat recentment diverses campanyes que han recaptat més de 2.000 euros i cinc palets de material humanitari.

La primera actuació va ser una recollida de material humanitari per a les persones refugiades a Grècia, celebrada a la fi del passat mes d'octubre. L'entitat va col·laborar amb els centres escolars Monta Alegre, El Garbí, l'Olivera, Helios i IES l'Eliana, la Biblioteca Municipal, el Centre de Formació de Persones Adultes (EPA) i el supermercat Consum. Gràcies a la col·laboració de tots els participants, es van recollir un total de cinc palets que eixiran en els pròxims dies amb destinació a Atenes.

La segona campanya va ser una exposició d'art solidari, que es va celebrar del 14 al 20 de novembre. L'entitat va recaptar 2.300 € destinats a SOS Refugiats Europa. L'exposició va comptar amb la participació d'artistes plàstics, tallers locals d'art, el Taller Artesà, Aula Gran, l'Associació Salamandra, Icre Arts Acadèmia i centres educatius. L'acte d'inauguració va estar amenitzat pel Quartet Sodales i Bríndisi Quartet de la Unió Musical l'Eliana (UME) dirigits per Pep Larrosa García.

El regidor de Cooperació i Voluntariat Social, Jorge Pérez Comeche, ha agraït el treball de l'entitat l'ElianaVol i de totes les persones que han col·laborat en les campanyes. "El voluntariat és un actiu molt important per al nostre poble", ha afirmat Pérez Comeche. "Gràcies a la seua labor, contribuïm a fer una societat més justa i solidària".

L'Eliana és un poble solidari que sempre està disposat a ajudar a les persones que ho necessiten. Les campanyes organitzades per l'entitat l'ElianaVol són un exemple de la generositat i la solidaritat de la ciutadania elianera. .



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal