Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

l'Eliana reforça la flota de vehicles de la Policia Local

L'Ajuntament de l'Eliana ha reforçat els vehicles de la Policia Local. Així, hui s'han presentat tres nous cotxes FORD Kuga híbrids endollables. Se sumen a la flota existent de dues motos BMW de 650cc amb capacitat per a transitar tant per la ciutat com pel Barranc de Mandor.

Els nous cotxes compten amb pantalla de protecció i kit de detinguts per a aïllar a les persones detingudes en el seient de darrere. A més, una de les principals novetats és que comptaran amb emissora TETRA per a poder comunicar-se amb qualsevol policia de la Comunitat Valenciana.

En aquest sentit, cal afegir que els vehicles disposaran també de farmaciola, manta tèrmica i cons plegables. I dos dels cotxes portaran desfibril·ladors per a poder utilitzar-los en cas de necessitat.

'És una satisfacció poder dotar de nous vehicles als agents de la policia local de l'Eliana. Per a nosaltres és molt important millorar la seguretat i el servei que es presta a la ciutadania', ha indicat l'alcalde, Salva Torrent.

La Policia Local de l'Eliana està formada per 32 agents que vetlen per la seguretat ciutadana de tot el municipi. Amb aquests nous vehicles es reforça el servei i s'ajuda a la cura de la sostenibilitat mediambiental. 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal