Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana ofereix una parcel·la a la Conselleria per a un nou Centre de Salut

      


L'Ajuntament de l'Eliana ha donat un pas important per a la construcció d'un nou Centre de Salut al municipi. El consistori ha ofert a la Conselleria de Sanitat una parcel·la situada a Vistahermosa per a acollir les noves instal·lacions sanitàries.

L'actual Centre de Salut de l'Eliana s'ha quedat xicotet per a donar cobertura a la població del municipi, que ha crescut considerablement en els últims anys. A més, les instal·lacions actuals no compleixen amb els requisits necessaris per a oferir una atenció sanitària de qualitat.

Per aquest motiu, l'Ajuntament de l'Eliana ha proposat la construcció d'un nou Centre de Salut que pugui donar servei a la població actual i futura del municipi. La parcel·la oferida per l'Ajuntament té una superfície de 10.000 metres quadrats i es troba a prop de l'actual Centre de Salut, cosa que facilitaria l'accés dels veïns i veïnes.

La Conselleria de Sanitat ha acceptat la proposta de l'Ajuntament de l'Eliana i ha sol·licitat informació sobre la parcel·la, així com sobre les previsions de creixement de la població del municipi. Una vegada disposi d'aquesta informació, la Conselleria estudiarà el cost del projecte i la seva viabilitat.

Si tot va bé, el nou Centre de Salut de l'Eliana podria licitar-se en 2025 i començar a construir-se l'any següent. La nova infraestructura sanitària seria un important impuls per a la salut de la població de l'Eliana i contribuiria a millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal