Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana impulsa un sistema econòmic digital local més eficient i beneficiós per a la ciutadania

L'Eliana va acollir, el passat divendres 24 de novembre, una jornada sobre innovació per a impulsar un sistema econòmic digital local. L'acte, impulsat per la Fundació Empresa Universitat d'Alacant (FUNDEUN) i l'Ajuntament de l'Eliana, va comptar amb la participació de representants de l'Administració Pública, de les empreses i de la universitat.

La jornada va servir per a debatre sobre les oportunitats que ofereix la digitalització per a millorar la gestió municipal i els serveis que s'ofereixen a la ciutadania. En aquest sentit, es van abordar temes com la Compra Pública d'Innovació, la blockchain, l'intel·ligència artificial o les solucions de pagament digital.

El regidor de Modernització i Smart City de l'Eliana, Jorge Pérez Comeche, va destacar que "aquesta jornada és un primer pas per a la implantació d'un sistema econòmic digital local que sigui més eficient i beneficiós per a tots. Les propostes que s'han presentat avui ens obren un ventall de possibilitats per a millorar la qualitat de vida de les persones que viuen a l'Eliana".

Algunes de les propostes concretes que es van presentar a la jornada van ser:

  • Una plataforma de pagament digital accessible i segura que faciliti els tràmits amb l'Ajuntament.
  • L'ús de la blockchain per a garantir la traçabilitat dels pagaments i la transparència en la gestió municipal.
  • L'aplicació de l'intel·ligència artificial per a automatitzar tasques i millorar l'eficiència dels serveis municipals.
Les conclusions de la jornada seran recollides en un document que servirà de base per a la futura implementació del sistema econòmic digital local a l'Eliana.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon