Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana impulsa un sistema econòmic digital local més eficient i beneficiós per a la ciutadania

L'Eliana va acollir, el passat divendres 24 de novembre, una jornada sobre innovació per a impulsar un sistema econòmic digital local. L'acte, impulsat per la Fundació Empresa Universitat d'Alacant (FUNDEUN) i l'Ajuntament de l'Eliana, va comptar amb la participació de representants de l'Administració Pública, de les empreses i de la universitat.

La jornada va servir per a debatre sobre les oportunitats que ofereix la digitalització per a millorar la gestió municipal i els serveis que s'ofereixen a la ciutadania. En aquest sentit, es van abordar temes com la Compra Pública d'Innovació, la blockchain, l'intel·ligència artificial o les solucions de pagament digital.

El regidor de Modernització i Smart City de l'Eliana, Jorge Pérez Comeche, va destacar que "aquesta jornada és un primer pas per a la implantació d'un sistema econòmic digital local que sigui més eficient i beneficiós per a tots. Les propostes que s'han presentat avui ens obren un ventall de possibilitats per a millorar la qualitat de vida de les persones que viuen a l'Eliana".

Algunes de les propostes concretes que es van presentar a la jornada van ser:

  • Una plataforma de pagament digital accessible i segura que faciliti els tràmits amb l'Ajuntament.
  • L'ús de la blockchain per a garantir la traçabilitat dels pagaments i la transparència en la gestió municipal.
  • L'aplicació de l'intel·ligència artificial per a automatitzar tasques i millorar l'eficiència dels serveis municipals.
Les conclusions de la jornada seran recollides en un document que servirà de base per a la futura implementació del sistema econòmic digital local a l'Eliana.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal