Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'alcalde de Riba-roja defensa 'una radiotelevisió local plural, pública i de qualitat', en resposta al PP

L'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, ha defensat l'aposta del seu govern per oferir una radiotelevisió local plural, pública i de qualitat

Raga ha carregat durament contra la manipulació que l'anterior govern duia a terme en el que “no podíem ni tan sols comentar un ple”.

Les manifestacions de l'alcalde socialista de Riba-roja són resposta a una moció en el Ple d'ahir 4 de novembre que es va rebutjar per majoria i en la qual el PP intentava crear polèmica sobre el funcionament de l'emissora local pública.

En el Ple s'ha rebutjat la moció del PP i les seues crítiques fins i tot "als colors del logo". Un logo que porta ja més de 5 anys en funcionament, Raga ha titllat aquestes manifestacions de “populistes i extravagants” referint-se a defensar "que els colors corporatius podien influir en el subconscient dels veïns a l'hora de votar opcions polítiques". No obstant això, l'alcalde ha carregat durament contra la manipulació que l'anterior govern duia a terme en el que “no podíem ni tan sols comentar un ple”.

Raga ha explicat que des de la seua arribada han apostat per un equip professional conformat per periodistes, tècnics audiovisuals i dissenyadors, a més d'una estreta col·laboració amb empreses locals per a oferir una televisió “com en quasi cap municipi de 25.000 habitants” amb retransmissió de programes culturals, activitats esportives i fins i tot misses. Ha destacat que el seu govern “ha retransmés en directe tots els debats de les eleccions municipals en directe i amb tots els partits, oferint espais perquè pogueren defensar les seues posicions i més”.

Raga també ha subratllat que “amb aquest govern no se censura absolutament ningú” i que van ser els únics a aprovar un pla de comunicació professional i públic a través d'una consultoria experta.

La regidora de mitjans de comunicació, Raquel Pamblanco, ha explicat que estan treballant en la nova temporada de televisió amb programació en directe, documentals propis i fins i tot nous programes de cuina o d'actualitat.

En conclusió, el govern de Riba-roja de Túria s'ha manifestat fent "una aposta decidida per una radiotelevisió local plural, pública i de qualitat que informe i entretinga als veïns del municipi".

     


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal