Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Vilamarxant simplifica els tràmits per als agricultors locals

L'Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria de Medi Ambient, Parcs Naturals, Agricultura i Desenvolupament Rural, ha simplificat els tràmits per als agricultors locals. Aquesta mesura té l'objectiu de facilitar la labor dels agricultors i garantir la rapidesa en la resolució dels processos.

En concret, s'ha sistematitzat l'autorització de tràmits de cremes agrícoles. Això significa que els agricultors interessats a obtenir aquesta autorització poden presentar la seva sol·licitud al departament de Medi Ambient, Parcs Naturals, Agricultura i Desenvolupament Rural de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00 hores i els dijous també a la vesprada de 16.30 a 18.30 hores.

Abans, aquest tràmit es duia a terme a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà. Amb la nova mesura, els agricultors poden aconseguir l'autorització de forma més ràpida i eficaç.

El regidor de Medi Ambient, Parcs Naturals, Agricultura i Desenvolupament Rural, Julio Zarzo, ha destacat la resolutiva d'aquesta mesura. "Des que assumim aquesta funció a mitjan octubre, s'han realitzat quasi 150 permisos de crema, complint amb el Pla Local de Cremes Agrícoles i la resta de normes vigents", ha indicat Zarzo.

A més, el regidor ha destacat que aquesta mesura suposa un reforç del suport de l'Ajuntament al sector agrari. "Amb aquest nou servei, se suma a l'àrea un tècnic a la disposició del ciutadà. D'aquesta manera, continuem treballant dia a dia amb el sector agrari", ha finalitzat Zarzo.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal