Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Vilamarxant convoca el XXI Concurs d'Aparadors Comercials Nadalencs

 

L'Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, ha convocat una nova edició del XXI Concurs d'Aparadors Comercials Nadalencs. La finalitat d'aquest certamen és incentivar l'esforç, el servei i la decoració dels establiments comercials del municipi.

Les inscripcions per al concurs es podran realitzar fins al 15 de desembre, a les 14 hores, en el registre general de l'Ajuntament o mitjançant una instància general des de la seu electrònica.

Els comerços participants hauran d'exhibir els seus aparadors nadalencs del 15 de desembre al 5 de gener. Un tribunal, compost per tres professionals del sector de la decoració i l'aparadorisme, valorarà les diferents propostes tenint en compte la qualitat i l'harmonia, la modernitat, la innovació, la creativitat i l'originalitat, entre altres aspectes.

El millor aparador comercial nadalenc rebrà un premi en metàl·lic de 400 euros, mentre que el segon serà de 300 euros, el tercer de 200 euros i el quart de 100 euros.

Víctor Sanchis, regidor de Promoció Econòmica, ha destacat la importància de desenvolupar campanyes com aquesta: "Aquest concurs nadalenc té l'objectiu d'enfortir el teixit comercial del municipi, en aquest cas, al llarg d'aquestes dates tan emotives. Des de la regidoria continuem impulsant aquestes accions per tal de fomentar el nostre comerç local", ha indicat Sanchis.

"Aprofito per a convidar a tots els comerços a sumar-se a aquesta iniciativa que un any més s'aferma a Vilamarxant i de la qual tots els veïns podrem gaudir a través de l'originalitat i la creativitat dels nostres establiments", ha finalitzat el regidor.

 Detalls del concurs 

* Participants: tots els establiments comercials del municipi de Vilamarxant.

* Període d'inscripció: fins al 15 de desembre, a les 14 hores.

* Dates d'exhibició dels aparadors: del 15 de desembre al 5 de gener.

* Jurat: compost per tres professionals del sector de la decoració i l'aparadorisme.

Premis:

    * 1r premi: 400 euros

    * 2n premi: 300 euros

    * 3r premi: 200 euros

    * 4t premi: 100 euros


 Criteris de valoració 


* Qualitat i harmonia

* Modernitat, innovació, creativitat i originalitat

* Motius utilitzats per a la decoració

* Il·luminació

* Productes utilitzats

* Exposició del propi producte

.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal