Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de l'Eliana demana solucions per a les entrades i eixides a la CV-35

 L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, i la primera tinenta d'alcalde, Marta Andrés, han presentat a la directora general d'Infraestructures i Projectes Urbans les necessitats del municipi en matèria de mobilitat.

En la reunió, els representants municipals han posat sobre la taula les problemàtiques que generen els accessos i eixides a la CV-35, una de les principals vies d'accés a l'Eliana.

En concret, han demanat solucions per a les retencions que es produeixen en moments puntuals a l'eixida 16, que bloquegen un dels carrils de la CV-35. També han reclamat millores a la rotonda d'eixida per Sant Antoni de Benaixeve, que genera situacions complicades per la gran confluència de vehicles.

A més, han manifestat que cal millorar la senyalització dels cartells que indiquen els municipis de la CV-35. En l'actualitat, el nom de l'Eliana només apareix en un dels tres cartells que indiquen les eixides al municipi.

Finalment, els responsables municipals han pogut comprovar que l'Eliana es troba dins del Mapa Estratègic de Soroll i Plans d'Acció (MER) de la 3a fase, per la qual cosa, les pantalles acústiques al seu pas des de la CV-35 ja estan estudiades i han de fer-se realitat.

Els representants municipals han manifestat la seua satisfacció per la recepció que han tingut per part de la directora general d'Infraestructures i Projectes Urbans. Han assegurat que continuaran treballant per a millorar la mobilitat del municipi i garantir la seguretat dels veïns i veïnes.

 Una queixa municipal  

 Els representants municipals expressen la seua preocupació per les problemàtiques que generen els accessos i eixides a la CV-35. En concret, destaquen les retencions que es produeixen en moments puntuals, que bloquegen un dels carrils de la via, i les situacions complicades que genera la rotonda d'eixida per Sant Antoni de Benaixeve.

A més, mostren la seua insatisfacció per la falta de senyalització dels cartells que indiquen els municipis de la CV-35. En l'actualitat, el nom de l'Eliana només apareix en un dels tres cartells que indiquen les eixides al municipi.

Finalment, expressen la seua satisfacció per la recepció que han tingut per part de la directora general d'Infraestructures i Projectes Urbans, però asseguren que continuaran treballant per a millorar la mobilitat del municipi i garantir la seguretat dels veïns i veïnes.

  



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal