Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat Camp de Túria informa els joves dels programes europeus

     


La Mancomunitat Camp de Túria, juntament amb l'Ajuntament de Llíria i l'IVAJ, han organitzat la jornada informativa "Joves a Europa". L'objectiu de l'esdeveniment ha estat donar a conèixer als joves de la comarca les oportunitats que ofereixen els programes de formació, educació, ocupació i voluntariat de la Unió Europea.  

L'acte, que ha tingut lloc al teatre "Banda la Primitiva" de Llíria, ha comptat amb la participació de la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Amparo Navarro, la regidora de Medi Ambient i Fons Europeu de l'Ajuntament de Llíria, Consuelo Morató, i representants de l'IVAJ. S'ha dirigit l'acte, especialment, a joves d’edats compreses entre 16 i 30 anys, molts d’ells estudiants d’1 i 2n de Batxillerat i Formació Professional (FP). “Crec que hi ha una frase que ha calat en tots els nostres joves i és que l’única cosa que no et permet anar Europa és la teua pròpia por o vergonya, ja que ella t’ofereix totes les oportunitats possibles”, ha explicat Morató.

Durant la jornada, s'han dut a terme dues presentacions sobre els programes Erasmus+ i el Servei de Voluntariat Europeu. En elles, els assistents han rebut informació sobre les característiques d'aquests programes, els requisits d'accés i els beneficis que ofereixen.

A més, l'acte ha comptat amb el testimoni de joves que han participat en aquests programes. Els testimonis han servit per mostrar les experiències personals i professionals que han viscut els participants.

Este esdeveniment, permet donar a conéixer i facilitar l’accés a estes accions que serveixen per a fomentar el seu desenvolupament personal i professional. 

La jornada "Joves a Europa" ha estat una oportunitat per als joves de la comarca de conèixer les oportunitats que ofereixen els programes europeus. L'esdeveniment ha demostrat que Europa ofereix una gran varietat de programes que poden ajudar els joves a desenvolupar-se personalment i professionalment.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal