Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat Camp de Túria col·labora en una jornada sobre el comerç local

        


La Mancomunitat Camp de Túria ha col·laborat en una jornada organitzada per Infoturia i A Punt sobre la importància del comerç com a motor de l’economia local.

El fòrum s’ha realitzat a l’edifici de la Tourist Info de Llíria i ha reunit representants de les diferents administracions autonòmica, provincial, comarcal i local, així com de les associacions de comerciants i de l’entitat financera, en el marc de la campanya de comerç de Nadal.

Amparo Navarro, presidenta de la Mancomunitat, va obrir l’acte que va reunir mig centenar d’assistents, defensant el treball realitzat des de l’ens que agrupa els 17 municipis de la comarca per reforçar el comerç local:  Amparo Navarro, va destacar que l’ens comarcal ha desenvolupat diferents programes de suport al comerç local, com el programa Comerç Actiu.


 “El comerç local és un motor econòmic fonamental per a la nostra comarca. Genera llocs de treball, dinamitza el territori i ens ajuda a preservar el nostre entorn. Per això, des de la Mancomunitat estem compromesos a donar-li el suport que necessita.”

A la taula de debat van participar l’alcalde de Llíria, Joanma Miguel; el president d’Unió Gremial i de la Federació de Comerç de Llíria, Juan Motilla; Vicent Vengut, director de Comerços de Caixa Popular i Chelo Herráez, directora de Promoció Econòmica i Ocupació de la Mancomunitat.

La jornada també va comptar amb la presència del director general de Desenvolupament Rural, Javier Benito, la vicepresidenta de la Diputació de València, Reme Mazzolari, i el diputat provincial de Compromís, Pau Andrés, a més d’altres regidors de la comarca.

En la jornada s’han abordat temes com el relleu generacional, la digitalització i la proliferació de plataformes de venda en línia o el paper de les administracions en la promoció de l’activitat comercial de proximitat.

    Els ponents van fer èmfasi en la importància del comerç local per a la comarca    

Els ponents van destacar el paper fonamental del comerç local per a la comarca del Camp de Túria. Van assenyalar que genera llocs de treball, dinamitza l’economia local i ajuda a preservar el territori.

També van parlar dels reptes a què s’enfronta el comerç local, com el relleu generacional, la digitalització i la proliferació de plataformes de venda en línia.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal