Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Instal·lació de plaques solars al Hogar del Jubilado de Loriguilla



L'Ajuntament de Loriguilla ha adjudicat la instal·lació de plaques solars fotovoltaices per a autoconsum al Hogar del Jubilado. La potencia de les plaques serà de 5,6 kW i tindran compensació d'excedents.

El contracte ha estat adjudicat a la empresa GERMANÍA DE INSTALACIONES Y SERVICIOS SL, per un import de 11.519,20 €. Aquesta quantitat inclou el preu de les plaques, la instal·lació i l'IVA.

La instal·lació de les plaques solars suposa una inversió de 11.519,20 €. Aquesta inversió serà sufragada per un préstec bonificat de 10.841,60 € i una ajuda a fons perdut de 5.420,80 €.

Amb aquesta actuació, l'Ajuntament de Loriguilla continua transformant els edificis de titularitat pública en edificis autosuficients i sostenibles. El Hogar del Jubilado se suma a altres edificis municipals que ja tenen instal·lades plaques solars, com el Pabellón Municipal, l'Ajuntament o la Casa de la Cultura.

Aquesta instal·lació permetrà reduir la factura elèctrica del Hogar del Jubilado i, alhora, contribuir a la sostenibilitat ambiental.


  


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal