Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Homenatge a l'Educació a Llíria: Reconeixement a la Comunitat Educativa i als Seus Distingits

L'Ajuntament de Llíria va celebrar ahir el Dia Internacional de la Ciutat Educativa amb un acte d'homenatge a la comunitat educativa de la població. L'alcalde Joanma Miguel i la regidora d'Educació Juani García, acompanyats d'altres membres de la Corporació municipal, van lliurar diverses distincions per destacar la tasca de les persones que en formen part.

Joanma Miguel, que va llegir el manifest institucional d'aquesta jornada amb el lema "La cultura, font de creació i aprenentatge en la Ciutat Educativa", va assenyalar que es tracta d'un "merescut reconeixement tant al professorat que, amb la seua tasca en l'ensenyament, ha contribuït a formar els nostres joves i fer una societat millor, com a l'alumnat que s'esforça cada dia en el seu aprenentatge".

Amb motiu de la seua jubilació en el curs 2022-2023, l'Ajuntament va distingir els professors Llúcia Lerma, Elvira Ibáñez i Claudi Benlloch de l'IES Camp de Túria; Nativitat Cervera del CEIP Sant Vicent; i Francisco Benedito de l'IES Laurona.

Pel que fa a l'alumnat amb millor expedient, també es va lliurar un reconeixement als premiats enguany amb els premis extraordinaris al rendiment acadèmic de la Conselleria d'Educació. En l'etapa de Primària, van ser Mario Vela i Emma Martínez (Col·legi Santa Ana); Daniela Pina i Marc Sánchez (CIEM Unió Musical); Borja Castellano, Javier Pitarch i Lucas Vergara (Col·legi Francisco Llopis); i Emma Sevilla, Laia Rodilla i Mar Jornet (CEIP Sant Vicent). A més, pels seus resultats acadèmics, també es va valorar la tasca de Lorena Fajardo, Valeria Portolés i Aditya del CEIP Sant Miquel.

En Educació Secundària Obligatòria, van rebre aquesta distinció Greta Engi, Carla Navarro i Ángela Veses (Unió Musical); Martina Pérez, Marina Tomás i Blanca Zanón (Francisco Llopis); Jorge Iglesias, Marcos Galeano i Eleonora Krupenco (Santa Ana); i Paula Torrico (IES Camp de Túria). De la mateixa manera, es va reconéixer pel seu rendiment acadèmic a Aleix Miguel, Bernard Ros i Mar Castillo de l'IES Laurona.

Finalment, l'Ajuntament de Llíria va voler distingir diferents projectes desenvolupats en els centres educatius de la localitat. Així, es va premiar el professorat i alumnat participant en els curtmetratges "Cas ODS" i "La falsa verdad" del Col·legi Francisco Llopis i "Noticias InterEdeta" del Santa Ana, presentats al programa de la Fundació FAD Joventut, així com a l'equip energètic del CEIP Sant Vicent dins del Programa 50/50 de l'Estratègia Reacciona.

La regidora d'Educació, Juani García, ha destacat que per a Llíria, "com a membre de l'Associació Internacional de Ciutats Educatives, és un orgull que els nostres centres educatius desenvolupen projectes que van més enllà de la mateixa escola i serveixen per a formar els nostres joves en consciència sobre hàbits saludables, solidaritat, medi ambient, convivència intercultural, igualtat o els Objectius de Desenvolupament Sostenible, entre altres".



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal