Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

FGV interromp la circulació en la línia 2 el dimecres 6 de desembre per obres a Font del Gerro

Autobusos alternatius entre les estacions de Font del Gerro i La Canyada

El proper dimecres 6 de desembre, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) interromprà la circulació de trens en la línia 2 de Metrovalencia entre les estacions de Font del Gerro i La Canyada. La causa és l'execució de les obres de construcció del nou baixador i la duplicació de vies en aquest tram.

Davant d'aquesta interrupció, FGV ha disposat un servei alternatiu d'autobusos entre les estacions de Font del Gerro i La Canyada durant tota la jornada, des de primera hora fins a la finalització del servei. Per aquest mateix motiu, la nit del 5 al 6 de desembre, el servei nocturn de Metrovalencia en la línia 2 arribarà només fins a Paterna.

El dijous 7 de desembre, la circulació de trens es preveu que es restableixi amb total normalitat, un cop finalitzats els treballs per a la instal·lació de l'estructura del futur pas inferior per a vianants que estarà situat al costat del nou baixador, situat al polígon industrial de Font del Gerro.

Aquesta actuació compta amb un pressupost de 6,5 milions d'euros, IVA inclòs, i està finançada per Fons Europeus, a través dels fons REACT-EU del Programa Operatiu FEDER Comunitat Valenciana 2014-2020, com a part de la resposta de la Unió a la pandèmia de COVID-19.

Actuacions a Font del Gerro

Els treballs que està executant FGV actualment es concreten, fonamentalment, en la duplicació del tram de via existent, des de l'actual baixador de Fuente del Jarro fins a les proximitats de l'autovia A-7, i la construcció d'un nou baixador.

La nova parada es situa a uns 800 metres de l'actual en direcció a Llíria i inclou accessos, pas entre andanes, rampes, escales i tancaments, així com la instal·lació de tots els equipaments necessaris (maquines expenedores de títols de transport, sistema de videovigilància, sistema de megafonia, teleindicadors) i instal·lacions no ferroviàries auxiliars.

Com a part d'aquest projecte s'ha incorporat també un pas inferior per a vianants adossat al nou baixador com a pas de creuament entre andanes per als usuaris i per facilitar l'accés des d'ambdós costats del polígon industrial.

Consells per als usuaris

FGV recomana als usuaris que tinguin en compte aquesta interrupció i que planifiquen els seus desplaçaments amb antelació. Els autobusos alternatius tindran les mateixes parades que els trens.

A més, els usuaris amb títols de transport integrats de TRAM i Metrovalencia podran utilitzar aquests títols en els autobusos alternatius.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon