Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

FGV interromp la circulació en la línia 2 el dimecres 6 de desembre per obres a Font del Gerro

Autobusos alternatius entre les estacions de Font del Gerro i La Canyada

El proper dimecres 6 de desembre, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) interromprà la circulació de trens en la línia 2 de Metrovalencia entre les estacions de Font del Gerro i La Canyada. La causa és l'execució de les obres de construcció del nou baixador i la duplicació de vies en aquest tram.

Davant d'aquesta interrupció, FGV ha disposat un servei alternatiu d'autobusos entre les estacions de Font del Gerro i La Canyada durant tota la jornada, des de primera hora fins a la finalització del servei. Per aquest mateix motiu, la nit del 5 al 6 de desembre, el servei nocturn de Metrovalencia en la línia 2 arribarà només fins a Paterna.

El dijous 7 de desembre, la circulació de trens es preveu que es restableixi amb total normalitat, un cop finalitzats els treballs per a la instal·lació de l'estructura del futur pas inferior per a vianants que estarà situat al costat del nou baixador, situat al polígon industrial de Font del Gerro.

Aquesta actuació compta amb un pressupost de 6,5 milions d'euros, IVA inclòs, i està finançada per Fons Europeus, a través dels fons REACT-EU del Programa Operatiu FEDER Comunitat Valenciana 2014-2020, com a part de la resposta de la Unió a la pandèmia de COVID-19.

Actuacions a Font del Gerro

Els treballs que està executant FGV actualment es concreten, fonamentalment, en la duplicació del tram de via existent, des de l'actual baixador de Fuente del Jarro fins a les proximitats de l'autovia A-7, i la construcció d'un nou baixador.

La nova parada es situa a uns 800 metres de l'actual en direcció a Llíria i inclou accessos, pas entre andanes, rampes, escales i tancaments, així com la instal·lació de tots els equipaments necessaris (maquines expenedores de títols de transport, sistema de videovigilància, sistema de megafonia, teleindicadors) i instal·lacions no ferroviàries auxiliars.

Com a part d'aquest projecte s'ha incorporat també un pas inferior per a vianants adossat al nou baixador com a pas de creuament entre andanes per als usuaris i per facilitar l'accés des d'ambdós costats del polígon industrial.

Consells per als usuaris

FGV recomana als usuaris que tinguin en compte aquesta interrupció i que planifiquen els seus desplaçaments amb antelació. Els autobusos alternatius tindran les mateixes parades que els trens.

A més, els usuaris amb títols de transport integrats de TRAM i Metrovalencia podran utilitzar aquests títols en els autobusos alternatius.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal