Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

FGV amplia el servei nocturn de Metrovalencia per a la Nit de Cap d'Any


 Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ampliarà el servei nocturn de Metrovalencia durant la nit de Cap d'Any. D'aquesta manera, els trens i tramvies circularan de manera ininterrompuda des de la nit del 31 de desembre, abans de les campanades, fins a la matinada del 1 de gener.

Els destins a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja del Túria comptaran amb servei fins a les 3 hores de la matinada aproximadament. A partir d'aquesta mateixa franja horaria i fins al 1 de gener, els trens finalitzaran amb destinació a Aeroport, Marítim, Alboraia-Peris Aragó, Paterna, Seminari i Torrent Avinguda amb una freqüència de 40 minuts. Les línies de tramvia circularan tota la nit amb la mateixa freqüència.

Aquesta ampliació del servei nocturn de Metrovalencia pretén facilitar el desplaçament de les persones que vulguin m la nit de Cap d'Any a la ciutat de València i la seua àrea metropolitana.

Segons ha explicat FGV, aquesta mesura s'ha adoptat per donar resposta a l'augment de l'afluència de viatgers que es preveu durant la nit de Cap d'Any. Enguany, la celebració de la festa coincideix amb el cap de setmana, la qual cosa pot provocar un augment de la mobilitat.

A més, l'ampliació del servei nocturn de Metrovalencia també pretén fomentar l'ús del transport públic durant la nit. En aquest sentit, FGV ha recordat que els trens i tramvies són una opció segura i sostenible per desplaçar-se per la ciutat i la seua àrea metropolitana.




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal