Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Èxit i benestar en la jornada de clausura d'ACTIVAment de la Mancomunitat a Llíria

El passat divendres 22 de desembre, el Parc Municipal Sant Vicent de Llíria va acollir la jornada de clausura del projecte ACTIVAment, una iniciativa impulsada per la Mancomunitat Camp de Túria i subvencionada per la Diputació de València.

El projecte ACTIVAment té com a objectiu principal promoure el benestar i millorar la qualitat de vida de persones amb problemes de salut mental greu i/o crònica. Durant l'any, els participants han participat en diverses activitats físico-esportives, com ara natació, ioga, bàdminton, petanca, entre altres.

La jornada de clausura va ser un moment de celebració i de reconeixement dels esforços dels participants. Es van acomplir diverses activitats, com ara bàdminton, tir amb arc, tres en ratlla físic, petanca, beisbol, voleibol i una emocionant cursa final.

Aquestes activitats van permetre fomentar les relacions interpersonals entre els usuaris de Prisma i consolidar els vincles creats durant l'any. El Departament de Promoció Econòmica de la Mancomunitat Camp de Túria va col·laborar activament en la jornada, contribuint a crear un ambient festiu i d'alegria.

Com a punt final, es va presentar un vídeo promocional del projecte, que va compilar moments significatius capturats durant les diverses activitats dutes a terme al llarg de l'any. Aquest vídeo és un testimoni dels assoliments aconseguits pel projecte i un mitjà per inspirar a futurs participants.

La jornada de clausura d'ACTIVAment va ser un èxit rotund. Va ser un dia de festa i de benestar per a les persones amb problemes de salut mental que han participat en el projecte.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon