Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els Concursos de Nadal 2023 convocats per l'Ajuntament de Llíria

Els detalls dels certàmens nadalencs organitzats per l'Ajuntament de Llíria, amb la destacada recuperació del Concurs de Betlems. Ambdues modalitats premiades econòmicament, així com altres concursos de decoració que ompliran la ciutat de l'esperit festiu. No et perdes les paraules de la regidora de Festes i Comerç, Mª José Llopis, convidant a la participació. Consulta les bases i inscriu-te abans del 14 de desembre.

L'Ajuntament de Llíria, a través de la Concejalía de Festes i Comerç, ha anunciat els concursos nadalencs que tenen lloc anualment a la ciutat. La notícia destaca la reincorporació del Concurs de Betlems, que no es va realitzar l'any passat per motius sanitaris vinculats a la pandèmia. Aquesta edició inclourà dues modalitats: betlems amb una longitud fins a 1,5 metres i betlems de mides superiors. S'atorgaran tres premis per a cada categoria, amb una dotació econòmica de 200 euros pel primer lloc, 100 euros pel segon i 50 euros pel tercer.

A més del Concurs de Betlems, la regidoria també ha organitzat altres certàmens de decoració nadalenca en diversos espais de la població. S'atorgaran tres premis: el millor aparador comercial, el millor balcó, façana o finestra, i el millor col·lectiu per a comunitats veïnals, associacions i centres educatius. Cada guardó inclou una recompensa de 200 euros i un val de 50 euros per a compres en el comerç federat de Llíria.

Mª José Llopis, regidora de Festes i Comerç, ha encoratjat la participació en aquests concursos nadalencs, subratllant la seua contribució a fer més atractiva i acollidora la imatge de la ciutat durant les festes, així com el foment de les tradicions com el concurs de betlems.

Les inscripcions per a tots els certàmens estaran obertes fins al pròxim 14 de desembre i les bases es troben disponibles a la web municipal.

#ConcursosNadalencs #Llíria #Betlems #DecoracióNadal


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal